Sedat Yalçın: Sanayi ve tarım kenti Bursa için projelerimiz hazır

13 Mart 2024 Çarşamba, 15:56

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın önce BUSİAD’ın iftarında sanayici iş insanlarıyla ardından da Osmangazi Köyleri’nde tarım ile kente değer katan vatandaşla bir araya geldi. Yalçın, Bursa için sanayi ve tarımın vazgeçilmez iki unsur olduğunu söyledi.

Bursa’nın hak ettiği hizmeti alması için ‘Ahlaklı Belediyecilik’ sloganıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vizyon projelerini Bursa’nın dört bir yanında anlatan ve vatandaşın dertlerini, sorunlarını dinleyen Yalçın, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’nin (BUSİAD) düzenlediği iftar yemeğine katılım sağladı.

OSMANGAZİ KÖYLERİNDE İLGİYLE KARŞILANDI

İş insanlarıyla buluşan Sedat Yalçın ardından Osmangazi İlçesinin köylerinde vatandaşla buluştu. İnciriyle ünlü Selçuk Gazi, Seçköy ve Dürdane köylerinde büyük bir ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, kırsal kalkınma ile ilgili düşüncelerini aktardı, kırsaldaki vatandaşlarının sorunlarını dinledi.

SANAYİ VE TARIM BİR ARADA

Günü değerlendiren Sedat Yalçın, Bursa’nın ülkenin en önemli sanayi ve tarım kentlerinden biri olduğunu söyledi. Yalçın; “Önce BUSİAD’ın düzenlediği iftarda kentimize değer katan sanayicilerimizle buluştuk. Sanayi kenti olmak bir kültürdür. Bursamız da geçmişten bu yana ticaret ve sanayi konusunda ülkemizin lokomotifi konusunda” ifadesini kullandı.

TEKNOLOJİYİ UYGULAYARAK SANAYİ YAPMALIYIZ”

“Nüfusu artırmadan teknolojiyi uygulayarak sanayi yapmalıyız ve tarım alanları yerine tarıma elverişsiz olan yerlere yönelmeliyiz” açıklamasında bulunan Yalçın; “Bu konuda yıllardır süregelen fikir alışverişleri sonrasında projemiz de yol haritamız da hazır. BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar’a, yönetim kuruluna ve değerli iş insanlarına bu keyifli iftar organizasyonunu düzenledikleri için teşekkür ederim” dedi.

FİKİRLERİMİZİ AKTARIYORUZ AMA ÖNCE DİNLİYORUZ”

BUSİAD iftarının ardından Osmangazi İlçesinin köylerinde vatandaşla buluştuklarını sözlerine ekleyen Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın; “Selçuk Gazi, Seçköy ve Dürdane’de bize gönül kapılarını açan, sohbetleriyle günümüzü daha keyifli hale getiren herkese teşekkür ederim. Projelerimizi aktarıyoruz ama önce dinliyoruz. Vatandaşın isteği her şeyden önemli” açıklamasını yaptı.

MERA VE KOOPERATİF VARLIKLARINI GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Yalçın sözlerine şöyle devam etti: “Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın meraların kullanımı ile ilgili tereddütlerini gözlemledik. Kırsal mahallelerimizin mera ve kooperatif varlıklarını daha da güçlendireceğimizi aktardık. Kentimizi organik tarım ihracatında marka haline getireceğiz. Projelerimiz hazır. Ahlaklı Belediyecilik geliyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz