Selçuk Türkoğlu: Belediye imkan ve olanaklarını kullanıyorlar

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçim Selçuk Türkoğlu çalışmalarını BURSARAY’a taşıdı.

Türkoğlu, “Orantısız bir seçim rekabetiyle karşı karşıyayız. İtirazımız, Sn. Alinur Aktaş başta olmak üzere İktidar Partisi adaylarının belediye imkan ve olanaklarını kullanmalarınadır” dedi.

11 Mart 2024 Pazartesi, 17:54

Vagon vagon dolaşan Türkoğlu, “İktidar Partisi adaylarının Belediye kasasından harcadıkları yüz milyonları varsa, bizim de halkın parasıyla alınan toplu taşım araçlarımız ve vatandaşımızın karşımıza çıkacak cesaretimiz var, çok şükür” dedi.

Bursa’daki bilboardlar başta olmak üzere tüm reklam ve ilan alanlarının adeta zapt edildiğini vurgulayan Bursa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, “Orantısız bir seçim rekabetiyle karşı karşıyayız. İtirazımız, Sn. Alinur Aktaş başta olmak üzere İktidar Partisi adaylarının belediye imkan ve olanaklarını kullanmalarınadır” şeklinde konuştu.

Belediyelerin sahibinin halk olduğunu söyleyen Türkoğlu, “inancımıza göre Beyt-ül mala el uzatanın cenaze namazı kılınmaz. Biz bu kültürün insanlarıyız. İddia ediyorum. Biz bu seçimde Belediyenin kasasını kullanan ve Sn. Aktaş’tan bireysel olarak çok daha fazla para harcadık” ifadelerini kullandı.
Bu nedenlerle sahada, alanda ve meydanda olduklarını, vatandaş neredeyse orada olduklarını belirten Türkoğlu, “İktidar adaylarının milyonlarca liralık reklam bütçesi varsa, bizim de hemşerilerimizle her zaman, her yerde ve her fırsatta yüz yüze sohbet etme cesaretimiz var.
Çünkü söyleyecek çok şeyimiz var.
İşte bugün Bursaray’da onbinlerce hemşerilerimizle birlikte olduk.
Kestel-Görükle hattının başından sonuna dek, Bursaray vagonlarının birinden inip diğerine binerek seyahat etmek suretiyle kendimizi tanıttık, 31 Mart seçimlerine yönelik düşüncelerimizi aktardık”
dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz