Sedat Yalçın: Bursamız’ın kadınları tüm güzelliklere layık

09 Mart 2024 Cumartesi, 21:41

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde önce partililerle ardından da vatandaşla buluşarak bu anlamlı günü kutladı ve kadınlara çiçek takdim etti.

Bursa’ya ‘Ahlaklı Belediyecilik’i getirmek adına yola çıkan ve vizyoner projeleriyle kente nefes aldırmayı amaçlayan Sedat Yalçın, kentin her yerinde her konu için fikirlerini aktarmaya devam ediyor. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde önce Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları ile buluşan Yalçın, partililerin bu anlamlı gününü kutladı. Sedat Yalçın ardından da Yeniden Refah Partisi Nilüfer Belediye Başkan Adayı Zeynep Candan Albayrak ile kadınlara çiçek takdim ederken, ‘Bursamızın kadınları tüm güzelliklere layıktır’ dedi.

CİNSİYET EŞİTLİĞİ MÜCADELESİ SÜRMELİ”

Kadına dair birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Sedat Yalçın; “Kadınlar, toplumumuzun güçlü temsilcileridir; güçlükleri aşma, sevgiyi yayma ve değişimi yönlendirme konusunda önemli roller üstlenirler. Ancak, hala pek çok kadın eşitsizlikle ve ayrımcılıkla karşı karşıya. 8 Mart bir farkındalık günü. Cinsiyet eşitliği mücadelesini sürdürmeli, kadınların her alanda adil ve eşit bir şekilde temsil edildiği bir dünya için birlikte çaba göstermeliyiz” açıklamasında bulundu.

HAK ETTİKLERİ DEĞERİ BULMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Göreve geldikleri andan itibaren kadınların daha da güçlenmesi ve toplumda daha etkin bir rol oynaması için çaba sarf edeceklerini belirten Yalçın; “Eğitimde, iş dünyasında ve karar alma süreçlerinde eşitlik için çalışmalıyız. Unutmayalım ki, güçlü bir toplum, cinsiyet eşitliği üzerine inşa edilir. Hep birlikte, kadınların hak ettikleri değeri bulduğu, özgürce ifade edildiği bir dünya için çalışmalıyız” ifadesini kullandı.

KADINLARIN HUZURU İÇİN ÇOK PROJEMİZ VAR”

Sedat Yalçın sözlerine şöyle devam etti: “Bursamızda kadına karşı şiddet konusunda acil müdahalelerde bulunacağız. Sıcak Yuva Merkezleri kuracağız. Kadın girişimcileri destekleyip, tüm sektörlerde istihdam garantili meslek edindirme eğitimleri vereceğiz. Bursa Kadın Kooperatifleri Birliği’ni kuracağız. Kadın refah kart sistemine geçeceğiz. Bursamızın kadınları tüm güzelliklere layık ve göreve geldiğimiz andan itibaren, onların huzurla yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz