Ali Koç’u arayan Real Madrid başkanı ligden çekilme dedi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a “ligden çekilme”nin de masaya yatırılacağı olağanüstü genel kurul kararı açıklamasının ardından Real Madrid Başkanı Florentino Perez’den telefon geldi.

26 Mart 2024 Salı, 08:15

Fenerbahçe‘de ana gündem maddesi 2 Nisan’da yapılacak olağanüstü genel kurul… “Ligden çekilme” ile ilgili oylama.

Pek çok kişi “ligden çekilme” olmayacağını Fenerbahçe’nin PAF takımla sahaya çıkarak hem lige devam edeceğini, hem de gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde olacağına inanıyor.

KONU FIFA İLE TARTIŞILIYOR

Ancak Fenerbahçe bir yandan da FIFA ile konuyu tartışıyor. Destek istiyor. FIFA Acil Durum Komitesi (FEC) müfettişlerine bilgi, belge ve deliller sunuluyor.

Fenerbahçe’ye hukuk savaşında sürpriz bir destek geldi… İki İspanyol devi Real Madrid ve Barcelona‘nın temsilcileri sarı-lacivertlilerle temas kurdu. Eğer “ligden çekilme” kararı almaları durumunda FIFA ve UEFA ile sorun yaşamaları durumunda her türlü hukuki desteğe hazır olduklarını iletti.

AVRUPA SÜPER LİGİ’NE DAVET ETTİ

İşin bir başka dikkat çekici kısmı ise Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in Ali Koç‘u arayarak, Fenerbahçe’yi 2026-27 sezonundan itibaren hayata geçmesi beklenen Avrupa Süper Ligine davet etmesi oldu.

Fenerbahçe ligden çekilirse, UEFA şimdiye kadar kulübün aldığı tüm Avrupa puanlarını silecek. Fenerbahçe için bu Avrupa Kupaları’nda oynama anlamında bir yıkım olacak.

Kaynak: Fotospor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz