Efkan Âlâ açıkladı: Bursa, İstanbul, Ankara’da son durum…

12 Mart 2024 Salı, 00:30
efkan ala

31 Mart yerel seçimlerine 19 gün kaldı. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala katıldığı canlı yayında, anketlerde en çok merak edilen şehirler arasında yer alan İstanbul, Ankara ve Bursa’daki son durumu paylaştı.

Bir televizyon programına konuk olan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ala, seçimlere 19 gün kala son anket verilerini açıkladı.

BURSA’DA ANKETLERDE SON DURUM

Mehmet Akif Ersoy’un ‘Bursa riskli mi?’ sorusuna Efkan Ala, ”Bursa’da gayet durumumuz iyi. Bursa her seçimde muhalefet tarafından dile getiriliyor. Hatırlarsanız daha önceki seçimlerde sayın Kılıçdaroğlu ‘Bursa’yı alıyoruz’ demişti! Olmadı, olmaz. Çünkü Bursa önemli bir magakent. Üretimi ciddiye alan bir iktidar ve onunla işbirliği içinde çalışan bir yerel yönetim var.” diye yanıt verdi

İSTANBUL VE ANKARA’DA SON DURUM

Ersoy’un ”CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Ankara’da iş bitti. Biz büyük bir farkla aldık’ sözünü hatırlatması üzerine Efkan Ala İstanbul ve Ankara’daki son durumu paylaştı.

Ala açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

‘BİZİM ANKETLER ÖYLE SÖYLEMİYOR’

Bir siyasetçi temennisini söylüyor. Bizim anketler öyle söylemiyor. En çok anketten anlayan en çok anket yapan bir partiyiz. Baş başa ciddi bir yarış var. Ben arkadaşlarımızın ipi göğüslüyeceğini düşünüyorum. Millet iradesinin sandıktan çıkmadan kesin bir şekilde değerlendirilmesi yanlış bir şey.

BÜTÜN VERİLER MURAT KURUM’U GÖSTERİYOR

İstanbul’a gelince! Çok donanımlı İstanbul’un tam da ihtiyacı olan, İstanbul’u alıp ileriye taşıyacak arkadaşımız Murat Kurum çalışmalarını yürütüyor. Bütün verilen Murat Kurum’un seçileceğini gösteriyor. Çünkü bu konuda yetkin bir arkadaşımız. İstanbul inanılmaz hizmetlere kavuşacaktır. Hükümetimizle birlikte İstanbul layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır. Görüyoruz İstanbul’un 5 yılda ne kadar geri kaldığını.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz