Bozbey: Siz önce Buski vurgununun hesabını verin

Bozbey: “Bunların anlayışı; çamur at izi kalsın. Siz, bize iftira atacağınıza önce çıkın Buski’deki vurgunun hesabını verin.” dedi.

07 Mart 2024 Perşembe, 07:28

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Seçime kadar yalanlarını ve iftiralarını çok duyacağız. Bunların anlayışı; çamur at izi kalsın. Siz, bize iftira atacağınıza önce çıkın Buski’deki vurgunun hesabını verin.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren ve her gün Bursa’nın farklı bir ilçesine giden CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bugün İznik’teydi. Sabahın erken saatlerinde CHP İznik İlçe Başkanlığı binasında başlayan program, Muhtarlar Derneği’nde yapılan kahvaltı organizasyonunun ardından ticaret, esnaf ve ziraat odası ziyaretleriyle devam etti.

İznik’in Kılıçarslan caddesinde vatandaşla kucaklaşan ve İznik halkından büyük teveccüh gören Bozbey, İznik’teki son durağı Elbeyli Mahallesi’nde ise Büyükşehir Belediyesi’ne sert çıktı.

“Suyu pahalı içiyorsak BUSKİ vurgunu yüzünden”

Bozbey konuyu, “Geçenlerde buralara gelip, bizlere iftira atmışlar. 20 yıl boyunca alnımızda hiç bir leke olmadan hizmeti tamamladık. Siz önce Buski’deki vurgunun hesabını verin önce. Veremiyorsunuz dimi? Üstelik de mahkeme kayıtlarına, ulaşılamaz kaydı koyuyorsunuz. Kimse de girip bakamıyor. O vurgunu yapanların ensesindeyiz, hiç merak etmeyin. Suyu pahalı içiyorsak o vurgunun sebebidir, bilesiniz. Seçime kadar yalanlarını, iftiraları duyacağız. Bunların anlayışı bu; çamur at izi kalsın.” ifadeleriyle açıkladı.

Bizim yapacaklarımızı anlayamazlar”

İznik’ten Karacabey mesajı vererek duruma açıklık getiren Bozbey, “Karacabey’de tarım fuarı alanı ihtiyacı var. Onlar, biz fuarı sürekli yapıyoruz demişler. Yahu ‘fuar alanı’ diyorum. Fuar yapmıyorsunuz demiyorum. Ama onlar anlamaz. 24 günümüz kaldı, biz yapacağız.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz