Ebu Ubeyde: İsrail, Gazze’deki esirleri kasten öldürüyor

16 Şubat 2024 Cuma, 21:54

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırılarında esirleri kasten öldürdüğünü belirtti. Miraç mucizesinden bahseden Ubeyde, Siyonistlerin kafalarını ezeceklerini söyledi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail’in Gazze’ye saldırılarının 133. gününde açıklamalarda bulundu.

İsrailli esirler arasındaki kayıplar gerçekten arttı.” diyen Ebu Ubeyde, “İsrail ordusunun İsrailli esirleri kasten öldürdüğünü ve yaraladığını” ifade etti.

Gazze’de tutulan esirlerin maruz kaldığı tehlikeler konusunda onlarca kez uyarıda bulunduklarını hatırlatan Ebu Ubeyde, İsrail yönetiminin bu uyarıları görmezden geldiğini belirtti.

Kassam Tugayları’nın “aylarca İsrailli esirleri korumaya ve bakımını sağlamaya çalıştığını ve bunun için hala çabaladığını” vurgulayan Ebu Ubeyde, “Gazze’deki İsrailli esirler zor şartlarda yaşıyor ve yaşam mücadelesi veriyor. Biz de onların hayatlarını korumaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

“İSLAM ÜMMETİ TARİHİNDE DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR”

Ebu Ubeyde’nin son konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“- Aksa Tufanı’nın başlamasına 133 gün oldu. Bu savaş dünyanın yüzünü değiştirdi ve İsrail’in sonunu hazırladı.

– En kutsal hedef olan Resulullah’ın İsra mucizesinin gerçekleştiği mekanı kurtarmak gayesiyle başlayan Aksa Tufanı Harekatı; Allah’ın yardımıyla durmayacak, zulmü ve düşmanları Mescid-i Aksa’dan ve Resulullah’ın İsra-Miraç mucizesinin gerçekleştiği topraklardan söküp atana kadar devam edecektir.

Bu da Allah’ın izniyle İslam ümmeti tarihinde bir dönüm noktası olacaktır.

-Mücahitlerimiz, daha önce İsrail’in yaşamadığı kadar kayıplar yaşatıyor, askerlerinin beklemediği yerden avlanıyor. Mücahitlerimiz İsrail’in askeri araçlarını havaya uçurmaya devam ediyorlar.

– Görüntülerini yayınladığımız operasyonlarımızın bir kısmı yayınlamadıklarımız ise ondan kat ve kat fazladır.

“BİNLERCE MÜCAHİDİMİZ İSRAİL ASKERLERİNİ EZMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR”

– Binlerce mücahidimiz farklı yerlerde sırasını bekliyor ve İsrail askerlerini ezmek için sabırsızlanıyor. 

– İsrail hükümetinin söyledikleri her şey yalan ve asılsızdır, söylediği ve bilgisini verdiği her konu sadece kendi halkını kandırmak içindir.

– Ey halkım, Allah, bu topraklarda bu düşmana karşı durup savaşmayı bize nasip etti. Bizler bu topraklarda cihat içindeyiz. Allah bizi imtihan ediyor ve sabrederek bu imtihanı yakında geçeceğiz.

– İşgal ordusu kendi esirlerini ve askerlerini bilerek ve isteyerek öldürüyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz