İşte Ak Parti’nin İstanbul ve Ankara adayları

02 Ocak 2024 Salı, 12:54
ak parti

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, AK Parti’nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri için aday isimlerini netleştirdiğini belirtti.

AK Parti’nin İstanbul ve Ankara adaylarını 5 Ocak'ta açıklaması beklenirken Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz'dan bomba bir kulis geldi. Saymaz, AK Parti’nin İstanbul ve Ankara için isimleri netleştirdiğini söyledi.

AK Parti’nin İstanbul ve Ankara adaylarını 5 Ocak’ta açıklaması beklenirken Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz’dan bomba bir kulis geldi. Saymaz, AK Parti’nin İstanbul ve Ankara için isimleri netleştirdiğini söyledi.

Saymaz’ın verdiği bilgilere göre, AK Parti'de Ankara için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un ortak adaylığı kesinleşti. Saymaz, İstanbul’da da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yüzde 70, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün

Saymaz’ın verdiği bilgilere göre, AK Parti’de Ankara için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un ortak adaylığı kesinleşti. Saymaz, İstanbul’da da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yüzde 70, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün

Turan’ın yüzde 30 şanslı olduğunu ifade etti. Ancak Saymaz, Yerlikaya’nın adaylığa soğuk baktığını iddia etti.

Turan’ın yüzde 30 şanslı olduğunu ifade etti. Ancak Saymaz, Yerlikaya’nın adaylığa soğuk baktığını iddia etti.

Saymaz, “Yerlikaya’nın Konyalı olması, valilik dışında İstanbul’la hiçbir bağının bulunmaması bir dezavantaj” diyen Saymaz, “Son dakikada tombaladan Ergün Turan çıkarsa şaşırmam” görüşünü aktardı.

Saymaz, “Yerlikaya’nın Konyalı olması, valilik dışında İstanbul’la hiçbir bağının bulunmaması bir dezavantaj” diyen Saymaz, “Son dakikada tombaladan Ergün Turan çıkarsa şaşırmam” görüşünü aktardı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz