Bursa’da deprem! Yöneticiler neyi bekliyor?

04 Aralık 2023 Pazartesi, 12:01

Bursa Gemlik ve Mudanya ilçelerinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. AFAD, Marmara Denizi Gemlik Körfezi’nin Mudanya açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

3 DAKİKA SONRA YİNE SALLANDIK

5,1 büyüklüğündeki depremin üç dakika sonrasında yine Mudanya açıklarında 4,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

.

YORUM

Nihayet geldi kapımıza dayandı. Siz hala belediyecilikte yolları süpürdüm, çöpleri aldım, işte şu binayı yıktım yeniledim, kentsel dönüşüm adı altında 2 tane blok yaptım teraneleri ile millete muamele edin. Deprem gelince bina seçmeyecek. Bu milletin 99 depreminden bu yana beklentisi sağlam yaşam alanlarının oluşturulması, evlerinin kendilerine mezar olmaması planlanma beklentisi mevcutken, siz olası yıkıcı bir depremin muhatabı olmakla birlikte milletin bedduasına muhatap olacaksınız. O zaman da biz belediyecilik hizmeti yapıyoruz dersiniz. Bugün aday adayı olarak birbiriyle yarışanlar millete hizmetten ziyade sadece çıkar ve menfaat üzerine kurulu bir hedef üzeredir. Bu halka bu millete bu vatandaşa hiçbir zaman samimi olmadınız olamazsınız. Daha fazla milleti kandırmayın artık gidin. Gerçek anlamda Bursa’yı çağdaş bir görünüme, sağlam bir dönüşüme kavuşturacak, bu hizmetin bu ağır yükün altına girecek birileri gelsin. Daha fazla milleti meşgul etmeyin.

Bursa Hafıza 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz