Burak Şakar İç Mimarlık adından söz ettiriyor

03 Aralık 2023 Pazar, 20:12

Burak Şakar iç mimarlık son yıllarda yaptığı projelerle adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Ev, işyeri, ofis kurmanın adresi olan Burak Şakar İç Mimarlık, yaklaşık 5 yıldır yurt içi ve yurt dışında bir çok konut, villa dekorasyonu, ev tadilatı, sosyal alan projeleri, satış ofisi dekorasyonu, mağaza dekorasyonu, endüstriyel mimari tasarımlarla hizmet veriyor. İç Mimarlık-Proje Tasarım, çözüm ortağı olarak birlikte yol aldığı inşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle rezidans, toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere bir çok iç mimari çalışmayı, karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde sürdürüyor.

Tasarladığı mekanlarda yaşayacak kişilerin zevkleri, yaşam tarzları ve ihtiyaçları doğrultusunda üretilen projeleri, işverenin verilerine uygun olarak hazırlayan Burak Şakar İç Mimarlık, Konsept sunumu, fiyat analizleri, uygulama projelerinin hazırlanması, proje imalat takibi, kalite kontrol süreci ve iş programı ile kaliteyi zamanında teslim ilkesiyle hizmet üretmeye devam ediyor..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz