Lale Akasoy’u Sağlık İl Müdürlüğü görevine atamayanlar utansın!

06 Kasım 2019 Çarşamba, 12:12
alim şahin

Liyakat ehliyet merci gibi bir tip.

Adeta kimlerin liyakat ehli olduğuna karar veren kurs hocası gibi kendini lanse eden, Sağlıkçılara, doktorlara sözde liyakat dersi veren, geçmiş dönemlerde Bursa’da yıllarca yapılamayan sağlık hizmetlerinde başarılara imza atan yönetici ve bürokratları kendince liyakatsiz görüp çamur atma yoluna giden Lale Akasoy’a soruyorum.

Ne ayaksın?

Bizde siyasette yönetici eleştirilerimiz oluyor ancak toplumda yansımaları, sokağın dili ve yapılan yanlışlara gelen şikayetleri değerlendirip paylaşımlarda bulunuyoruz.

Oysa Akasoy, sağlık alanında “ne bu biri gidip diğeri geliyor” gibi beğenmediği kişileri yerden yere vurma tavırları sergilerken, kimlerin yönetici olarak gelmesi yönünde adeta orta saha oyuncusu rolünü kendinde görüyor.

Kimseleri beğenmeyip bir nevi tarih öncesi kalmış anekdotları çevirip çevirip nenniler misali mırıldanıyor.

Kendisi kimlerin Sağlıkta yönetimlere getirilmesini istiyor onu açıklasa da kamuoyu da rahatlasa.

“Sağlık bakanlığı Sayın Akasoy’u atama, görevden alma, bürokrat yapılandırmalarında en üst derecede makam vermezse ayıp etmiş olur.

Hatta atamalarda Lale Hanıma danışmazsa haddini aşmış olur!”

Bunu yapmayan Sağlık Bakanlığına ben bakanlık mı derim.

“Şu bilinsin ki, “Lale Akasoy Sağlık alanında kimlerin karşısına ise o kişiler başarıdan başarıya koşmuştur.”

Bursa’nın önceki dönemlerde sağlığını herkes hatırlıyor.

Sağlık, sağlıksız bir batakhaneye dönmüş, adeta İstanbul’un çöp yığınları gibi her nereye el atsan elinde kalır durumdaydı.

Bugün Sayın Akasoy’un çamur attığı yöneticiler tarafından Bursa son derece salıkta çağ atlayıp gerek fiziki gerekse teknolojik bakımından 5 yıldızlarla kendisiyle yarışıyor.

Yıllarca bu alanı boş bularak kendini bişey sanan ve Bursa’yı Kılıçdaroğlu vari yönetim anlayışına itme çabası gösteren Akasoy, bu hadsiz taleplerinin ardında ezilmekten kurtulamaz.

Bursa sağlığı Lale Akasoy kisvesinden kurtulmalıdır.

Sayın Akasoy’un ismini zikrettiği kişiler Bursa’da başarılara imza atmış önemli isimlerdir. Başarılı olanların hedefte olması ise kendi ideolojisine göre gayet normal.

“Bundan böyle sağlıkla alakalı bozulmuş, porsumuş, çürümüş, kokuşmuş düşünceleri kim pazarlamaya kalkarsa takipçisi olacağımı ilan ediyorum.”

Bursa’da sağlık medyası bu sağlıksız zihniyetten kurtarılmalıdır.

Dolayısıyla Sağlık alanı bundan böyle boş değil.


.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

“Lale Akasoy’u Sağlık İl Müdürlüğü görevine atamayanlar utansın!” için 3 cevap

  1. Sağlıkcı dedi ki:

    Alım Bey Sağlık alanında Sol zihniyeti sürekli öven muhafakarlara sürekli sallayan bu kişilere meydanı boş bırakmamanizi rica ediyoruz. Sizi biliyoruz ve Her daim de yaninizdayiz.

  2. Lale Devri dedi ki:

    Allahıma Sen Tek Başına Bir Ordusan Alim Abi Helal olsun

  3. Orhan Balaban dedi ki:

    Haddini bilmezin biridir LA ancak onun teşkilat içindeki haber belge taşıyıcıları tespit edilip kurumlarla ilişiği kesilmelidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz