İşte özlenen O takım!

07 Mart 2016 Pazartesi, 18:53
orhangazi

Orhangazispor da başkan değişikliğiyle son bulan baskılar meyvesini verdi.

Ak parti İl başkanı Cemalettin Torun’un dayatmasıyla ortaya çıkan kriz başkan Recep Alemdar’ın istifasıyla son bulmuştu.

Orhangazi’de yayın yapan GAZİ gazetesi manşetten verdiği haberde Orhangazispor takımının kadrosunu Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un oluşturduğu bir fotoğraf yayınladı. İlçe de Torun’un müdahale etmediği hiç bir şey kalmadığı yönünde tepkiler yükselirken, Gazi gazetesi olayın vahim boyutlarına ulaştığını gösteren bir resmi okuyucularıyla paylaştı.

Gazete Orhangazispor’un Kadrosunu oluşturan 11 kişinin üzerine Cemalettin Torun’un kafa resmini montaj ederek Torun’dan büyük rahatsızlık duyulduğunu temsili olarak ortaya koydu. İlçede Cemalettin Torun ve İlçe başkanı Mustafa Kaya’nın icraatları halk üzerinde büyük antipati oluşturduğunu söyleyen Orhangazili vatandaşlar Belediye başkanı, ilçe başkanı ve il başkanının çokbaşlılığından bıktıklarını belirtiyor. Bu üçlünün Orhangazi’ye hizmeti getirecekleri yerine kendi aralarında çekişmeleri vatandaşları çileden çıkarıyor. Bunun Ak Parti adına büyük kayıplara neden olacağını ifade eden Orhangazililer,  başta il başkanı olmak üzere ilçe başkanının itici yaklaşımları, belediyenin hizmette duyarsız kalması partinin hanesine olası bir seçimde olumsuz yönde etki yapacağını belirtiyor.

Özellikle İlçe Başkanı Mustafa Kaya’nın tutarsız davranışları  her kesimden tepki topladığı konuşulurken, AK Parti’nin Orhangazi’de layık ile temsil edilmediği yönünde şikayetler alabildiğine çoğalıyor.

 

Kaynak: Bursahafıza

orhangazi gazete

orhangazi gazete

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz