MÜSİAD BURSA’DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

07 Mart 2016 Pazartesi, 18:26
yardım tırı müsiad

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bayırbucak Türkmenlerine yardım gönderdi.

Suriye’de 5 yıldır yaşanan iç savaş nedeniyle mağdur olan Bayırbucak Türkmenlerine ihtiyaçlarını karşılamak adına düzenlenen kampanya kapsamında İnsani Yardım Derneği (İHH) Bursa Şubesi ile birlikte Bayırbucak Türkmenlerine yardım gönderen MÜSİAD Bursa Şubesi, mazlumların yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Gerçekleşen uğurlama töreninde konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhan Sayılgan, “İslam ümmeti çok ağır bir sınavdan geçiyor. Yaklaşık 5 yıldır yaşanan iç savaş sebebiyle mağdur olan Bayırbucak Türkmeni kardeşlerimizi kaderleriyle baş başa bırakmak bizlere yakışmaz. Bu sebepten MÜSİAD ve İHH olarak üzerimize düşen sorumluluğu alıyoruz. Bu yardımların toplanmasına vesile olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun” dedi.

İHH Bursa Şubesi ve MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından toplanan yardımları taşıyan tırlar okunan duanın ardından Suriye’ye doğru yolcu edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz