Alinur Aktaş’tan hedef şaşırtmaca

.

NOT:
Telefon tuşlarını kullandığm için harf veya cümle hataları olabilir şimdiden okuyucularımızın yüksek affına sığınıyorum.

.

17 Eylül 2022 Cumartesi, 13:51
Alim Şahin

Son dönemlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş‘ ta tanımlayamadığım yeni konular, yeni gündemler, yeni konuşmalara toplum olarak şahit oluyor pür dikkat takip ediyoruz..

Doğrusu toplumu hizmet anlamında ilgilendirdiği makamın sahibi olduğu için Sayın başkanı yeni projeler, yeni atılımlar, yeni yerel kalkınma hamlesi gibi parlak fikirler üretmesini bekliyor ve arzu ediyorduk.

Hani seçim sathına girdiğimiz şu dönemlerde seçim yatırımı da, olsa kağıt üzerinde olmasa bile vatandaşa fikri anlamda mega projeler müjdesi vererek, yani bir nevi seçim yatırımı adına bir ışık göstererek insanların ilgisini kendisine ve partisine çekmek için en azından “altı yıldır yapılamayanı (görevde olduğu süre) bundan sonra yapacağız” sözü vererek başarılı olabileceği mesajı vermesini temenni ederdik.

Ama enteresandır Sayın Başkan bir sezon önce, yani aylar önce atılan bir mesajdan bahsetti.

Pekala…!

Aradım sosyal medyasını taradım İyi Parti il başkanı Selçuk Türkoğlu’nun Alinur Aktaş’ı kastettiği mesaj dünün ya da bugünün yeni atılan mesajı değil.

Ta Bursaspor küme düştüğü günlerdeki mesaj.

Peki; Alinur Aktaş bu mesajı bugün atılmış, bugün paylaşılmış gibi neden gündeme getirdi acaba?

O zaman bu mesaja cevap vermedi de bugün konuşmasını gerektiren sebep neydi?

Sayın başkan’ın kafasında hasır altındaki yeni planları mı vardı?

Eğer söz konusu türden varsa o planları hayata geçirmek için ört bas etme girişimi midir acaba bu mesajı durup dururken konu etmesi?

Nedir bu işin alameti farikası…sırrı?
Alinur hazretleri bu millete neyin masalını okuyor?

Hayırdır!

Taa geçen sezon atıldığı öğrenilen mesajın içeriği bugün mü dokundu Sayın Aktaş’a?

Gündemi değiştirip başka yerlerde başka başka hesaplar mı var, başka oynanan oyunların üstünü mü kapatmak istiyor?”… soruları geliyor akla.

Ne yapmak istiyor yine Alinur efendi?

Milletin derdiyle dertlenmek, milletin hizmetkarı olmak yerine “hangi yeni hedef şaşırtmacası içerisine girmeye çalışıyor?”… soruları getiriyor akıllara.

Ne de olsa ağa dır !

Bin bir türlü sorular ve bu sorulara uygun cevapları zorla bulmaya itiyor insanları Alinur ağam.

“Ben sizin beklediğiniz bir Belediye Başkanı portresi çizemedim, bir başarı ortaya koyamadım, beni affedin bağışlayın, görevimden ‘AF’ fımı istiyorum” demek yerine ta aylar öncesi atılan bir mesajı bugünmüş gibi gündeme getirerek hangi dikkatleri dağıtmak istiyor Ağam..?

“Emin Adanur başkanlığı döneminde neden bir maçına dahi gitmeyerek Bursaspor’a manevi desteğini esirgedin?” diye sormak geliyor içimden Ağam’a.

Yani “Bursaspor’a sahip çıkıyoruz!” ayakları tamamen yeni bir ayak oyunlarından ibaret olduğu algısı veriyorsun Sayın Başkan.

Kısaca sözün özü şudur; bu ayaklar koktu..!??

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz