CHP’deki kanalizasyon patladı! Covid tablosunu bırak, seri tecavüz tablosuna bak

06 Aralık 2020 Pazar, 20:39
chp tecavüz

CHP’ye seslenen Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, “Bırakın siz Covid tablosunu tartışmayı da teşkilatlarınızdaki taciz ve tecavüz vakalarını kamuoyuyla paylaşın” dedi.

Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, partideki taciz ve tecavüz vakalarının üstünü örtmek isteyen CHP’ye bomba bir çağrı yaptı.

CHP’nin, Sağlık Bakanlığı’nı yalanlayarak koronavirüs vaka ve ölüm sayılarının daha fazla olduğu yalanını hatırlatan Muharrem Coşkun, “CHP’deki taciz veya tecavüz vaka sayıları gerçekçi mi? Ben inanıyorum ki daha fazla ama açıklamıyorsunuz. Lütfen, taciz ve tecavüz vakalarındaki gerçek rakamları sizden duymak istiyoruz. Bakın bir arkadaşınız, Barış Yarkadaş, açık yüreklilikle açıkladı ama açık yüreklilikle taciz ve tecavüz vakalarını şeffafça kamuoyuyla paylaşmanızı istiyoruz. Bırakın siz Covid tablosunu tartışmayı da teşkilatlarınızdaki taciz ve tecavüz vakalarını kamuoyuyla paylaşın. Yoksa biz burada her gün Kovid tablosu gibi CHP’deki günlük taciz tablosu mu hazırlayıp kamuoyuyla paylaşalım?” diye konuştu.

(yeniakit.com.tr)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz