Bursa’da kaçak yapılaşmaya geçit yok

09 Temmuz 2019 Salı, 14:27
dron

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kaçak yapılaşma ile mücadelede kararlılıkla çalışacaklarını ve Bursa’da kaçak yapıya geçit verilmeyeceğini söyledi. Başkan Aktaş, “Kaçak yapı Bursa’nın en büyük problemlerinden bir tanesidir, bu konuda kimsenin mağdur olmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemsiyorum” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda bir araya gelen Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel belediye başkanları ve konuyla ilgili başkan yardımcıları, akademik odalar ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları, kentin değerine değer katacak ‘Kaçak Yapılaşma ile Mücadele’ konusunda önemli bir adım attı. Kaçak yapılaşma ile ilgili radikal bir duruş ortaya konması gerektiğini belirten Aktaş, etkili bir mücadele gerçekleştirileceğini ve ortak bir kararlılık ortaya konması gerektiğini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz