USTA KALEMLER YILDIRIM’DA YETİŞİYOR

04 Aralık 2018 Salı, 00:34
yazarlar

Gerçekleştirdiği kültür-sanat programlarıyla ilçeyi kültür durağı haline getiren Yıldırım Belediyesi, düzenlediği sosyal içerikli projelerle de vatandaşların kişisel gelişimlerine destek olmaya devam ediyor.

Yıldırım Sinema Akademisi ve Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitim Programı’nın ardından ‘Yazarlık Akademisi’ ile yeni ufukların kapısını açan Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin kişisel gelişimlerine doğrudan katkı sağlıyor. Vatandaşların sosyal yaşamına renk getirerek öncü çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi’nin, ikincisini düzenlediği Yazarlık Akademisi eğitim programında usta isimler bir kez daha vatandaşlara yazarlığın gereklerini aktarıyor. ‘Yazarlık Akademisi’ eğitim programına ücretsiz olarak katılan kursiyerler, alanında Türkiye’nin en iyileri olan eğitmenlerden ders alma imkanı buluyor. Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş ile İnternet Haber Yazarı Süleyman Özışık’ın yazarlığın temel yönlerini aktardığı kurslarda, yazarlığa ilk adım, yazma teknikleri, sosyal medya kullanım teknikleri ve gazetecilik yaklaşımı konuları ele alınıyor. Öte yandan ünlü isimler, Aralık ayı boyunca devam edecek olan ‘Yazarlık Akademisi’ eğitim programında, Yıldırımlı kalemlere, kelime-cümle zenginliği oluşturma becerileri, farklı ifade yaklaşımı, yazar vasfıyla konuşma, kitle önünde konuşma becerileri, ikna becerileri ve yazma konuşma savunma teknikleri konularını da aktaracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz