BURSA KADEM’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

31 Mart 2018 Cumartesi, 16:22

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Bursa İl Temsilciliği tarafından Bursadaki tüm kadın porföyünü bir araya topladığı,350 kişinin katılımıyla oluşan programda birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilendi.

Kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici çalışmalar gerçekleştiren KADEM Bursa İl Temsilciği, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun eşi Fatma Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Elif Güler Kazancı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin eşi Şükran Edebali, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın eşi Sümeyye Işık, KADEM Bursa İl Temsilcisi Hatice Akbaş Şahin, kaymakamların ve rektör eşleri, bayan vaizeler, yurt müdireleri, dağ köylerin kadınları, iş dünyasının önemli kadın yöneticileri, STK temsilcileri, yurt öğrencilerimiz, uluslararası öğrenciler, şehit ve gazi aileleri, bayan muhtarlar, akademisyenler, mülteci kadınlarımız ve ihtiyaç sahibi ailelerden oluşan yoğun bir katılım ile birlik ve beraberlik mesajı veren programı gerçekleştirildi. Programda KADEM Bursa İl Temsilciği tarafından hayata geçirilen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplumdaki tüm kadınların her an yanında olan çalışmalara imza atan derneğin, gerçekleştirdiği etkinlikler programa katılanlar tarafından ilgiyle takip edilerek beğenisini kazandı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz