Alinur Aktaş’tan Altepe’ye sert eleştiri: Bu kadar zarar verilebilirdi!

06 Aralık 2017 Çarşamba, 20:06
alinur aktaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Ulaşım, dönüşümle alakalı kentte büyük zarar oluştuğunu belirtti ve “Bursa’ya hizmet ederek ancak bu kadar zarar verilebilirdi” dedi.

İşin realitesinden uzaklaşmadan sonuca odaklanacaklarını ifade eden Başkan Aktaş, Emniyet müdürlüğümüzün sorunlu noktalarda tedbir alması nedeniyle olumlu tepkiler aldıklarını belirtti ve’ sorunlara sadece dokunmak gerekiyor’ dedi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “3 milyonluk şehrin iki milyonu merkez ilçelerde yaşadığını, buna göre projeler üretilmesi gerektiğini söyledi. Bursa’nın önemli şehir olduğunun altını çizen Aktaş, “Gülümseyin Bursa’dayız” dememiz gerektiğini vurguladı. “Recep Altepe’nin istifafsıyla boşalan koltuğa Büyükşehir Belediye Meclisinden biri başkan olmalıydı o da bize nasip oldu” diyen Başkan AKtaş şöyle konuştu. “16 aylık süreçte neler yapmamız gerektiğini planlıyoruz. Bu süreyi ne kadar değerlendirebileceğiz. İşin realitesinden uzaklaşmadan sonuca odaklanacağız. Altı da üstü bereketli  bir şehirde yaşıyoruz. Ortak akılı iyi kullanırsak sorunlu noktaları aşabiliriz.

DOĞANBEY KULELERİ KALDIRILMALI

Kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Beş katlı binanın yerine 15 katlı bina yapmak dönüşüm olmayacağını belirterek konunun bir bütün olduğunu söyledi. Doğan bey toki konutlarını tıraşlamanın mümkün olmadığını savunan Alinur Aktaş, Doğanbey sorununa şöyle çözüm getirdi.  “300 civarında daire var. Ortalama rakamlar 1 milyon lira civarında. Bütçemiz bellidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da olumsuz örnek vermesi konuyu farklı bir noktaya getirmiştir. O bölgenin tamamen boşaltılması aslolandır.”

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz