Taraftar skandal karara karşı tepkili: Galatasaraylı olmaktan utandık!

26 Mart 2017 Pazar, 11:58
Taraftar skandal karara karşı tepkili: Galatasaraylı olmaktan utandık!

Galatasaray önceki gün kritik bir oylama gerçekleştirdi. Sportif alanda faaliyet gösteren bir kulüpten daha çok siyasi parti kongre havasında geçen mali genel kurulda FETÖ terör örgütünün firari elamanları Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında skandal bir karara imza atıldı. Alınan bu karara Galatasaray taraftarı da büyük tepki gösterdi.

Galatasaray geçtiğimiz gün Mali Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Sportif tartışmalardan daha çok siyasi konuların gündemde olduğu toplantıda FETÖ ile bağı kesinleşen ve örgütün en büyük destekçilerinden olan Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında skandal bir karara imza atıldı.

Galatasaraylı yöneticiler FETÖ’cü Hakan Şükür ve Arif Erdem’e sahip çıktı. Yöneticiler bu iki isimin kulüpten ihraç edilmemesine karar verdi. Genelkurul’da yapılan konuşmalar akıllara TUSKON’un toplantısını getirirken Galatasaraylı taraftarlar da bu duruma büyük tepki gösterdi.

Tepkisini sosyal medyadan dile getiren Galatasaray taraftarı “Galatasaraylı olarak kulübümden hiç bu kadar utamamıştım! Gs onurdur, onursuzların yeri olamaz. Hakan Şükür’e sahip çıkanlar bedelini ödesin” ifadelerini kullandı.

Bir başka Galatasaray taraftarı ise tepkisini şu ifadeler ile dile getirdi: “Başbakanla görüş devletten yana görün, Hakan Şükür hainini ihraç etme, sonra İzmir Marşı’nı çal laik desinler. Yazıklar olsun…”

İşte Galatasaraylı taraftarın gösterdiği tepkilerden bazıları:

Hakan şükür gibi azılı bir FETÖ’cünün üyelikten çıkarılması reddeden GS yönetimi, büyük bir gaflettesiniz yada hala FETO’nun Dualı ellerinde!”

Bazı Galatasaray kongre üyeleri de istifa kampanyası başlattı. İstifa kampanyasını başlatan Emre Bekir tepkisini şu ifadeler ile dile getirdi: 12622 sicil no”lu GS kongre üyesiyim. Hakan Şükür ü üyelikten atmadığınız için pazartesi kongre üyeliğimi iptal edeceğim..

Gençli ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’da skandal karara tepki gösteren isimler arasındaydı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin reddedilmesine tepki gösterdi. Galatasaray’ın bu kararı düzeltmesi gerektiğini dile getiren Bakan Kılıç, akan Şükür ve Arif Erdem kararı için ‘Ülkemize, milletimize ihanet edenlerin ülkemizin köklü kurumlarında ve kulüplerinde işi yoktur.’ dedi.

 

Kaynak: Yeniakitspor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz