Hollanda’da Bakan’ın Türk Konsolosluğu’na girmesine izin verilmemesinin ardından binlerce gurbetçi sokaklara döküldü. Kalabalığı dağıtmak isteyen Hollanda polisi coplarıyla ve köpeklerini kullanmasına rağmen Türk vatandaşları dik duruşundan taviz vermedi. Bazı vatandaşlar tam donanımlı polisleri tekmeledi.
Türkiye ile Hollanda arasındaki gerilimin tırmanmasından sonra Rotterdam’da yaşayan Türkler sokaklara indi. Konsolosluğun önünde toplanan Türkler, “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları attı.
KÖPEKLERLE SALDIRDILAR
Kalabalığı dağıtmak isteyen Hollanda polisi ise, cop ve köpeklerini kullandı. Türk vatandaşlarına köpeklerini saldırtan Hollanda polisleri, hak ettikleri cevabı da aldı.
HOLLANDA POLİSİNE TÜRK TEKMESİ
Tam donanımlı polislerin coplu/köpekli saldırılarına karşı dik duruşundan vazgeçmeyen Türkler, bazı polisleri tekmeledi.
MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MAGAZİN VİDEO
03 Temmuz 2026YAŞAM
03 Temmuz 2026
1
Dünyaca Ünlü Astronotlar GUHEM’de Buluşuyor
4232 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye saldıranlar karşısında bizi bulacak
4186 kez okundu
3
Sednaya hapishanesinde uygulanan işkence yöntemleri ortaya çıktı!
3936 kez okundu
4
Şam muhaliflerin eline geçti! Esed Suriye’den kaçtı
3899 kez okundu
5
Papaz çok sayıda çocuğa tecavüz etmiş
3863 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.