Erbakan Hoca’nın kendi el yazısı ile yazdığı mektup…

01 Mart 2017 Çarşamba, 10:56
Erbakan Hoca’nın kendi el yazısı ile yazdığı mektup…

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Almanya’da akademik çalışmalarını yürütürken, Gümüşhanevi Tekkesi şeyhlerinden Abdülaziz Bekkine Hazretleri’ne yazdığı 20 sayfalık mektup, gazeteci-yazar Fehmi Çalmuk’un “Reis Beyin Oğlu” kitabında yer aldı.

Gazeteci-yazar Fehmi Çalmuk’un hiç yayınlanmamış belge ve fotoğraflardan oluşan ‘Dasist Erbakan’ serisinin 1’inci cildi ‘Reis Beyin Oğlu’ kitabı yüzyılı aşkın ‘Erbakan Hoca’ tarihinin apolitik biyografisini okuyucu ile buluştu.

KENDİ EL YAZISIYLA YAZDIĞI MEKTUP

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisiyken çekilen birçok fotoğrafı ilk kez kamuoyuyla paylaşılan kitapta Erbakan’ın öğrenci hareketlerindeki tavrını, ilişkileri de anlatılırken Gümüşhanevi Tekkesi’nin şeyhleriyle olan ilişkisinin kapıları da aralıyor. Erbakan’ın asistan olması ve yurt dışında master yapmasına kadar birçok konunun şeyhleri tarafından belirlediğinin kaydedildiği kitapta, Erbakan’ın Almanya’dan şeyhi Abdülaziz Bekkine’ye yazdığı 20 sayfalık bir mektup da yer alıyor.

İşte Erbakan Hoca’nın kendi el yazısı ile yazdığı mektup… Bakın kime yazmış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz