“Kapıyı içerden açan ihanetçiler ve..”

03 Şubat 2017 Cuma, 00:56
alim şahin

Ak parti ‘de samimi görünüp samimiyetsizlikten öde faaliyet gösterenler adım adım sona yaklaşıyor.

Fetö’nün gayri meşru bütün metotları kullanarak, bütün kamu kuruluşlarını ele geçirip, devletin (erk) dediğimiz; yargı, yürütme yasama organlarını kullanmasını meşru görerek, sessiz kalıp eleştirmeyen..

Diktatör Fetö’ye karşı sesini çıkaramayan, CHP, HDP yandaşları ve aydın geçinen pek çok batı kültür ve eğitiminin içerisinde yoğrulmuş sözde yazarlar Fetö’nün diktatörlüğüne karşı çıkması gerekirken, milletin tercihine hamle yapamaz, referandumu asla eleştiremezler.

Antidemokratik yollarla kan dökerek milletin iradesine gem vurmak isteyenler, Türkiye’yi karanlık bir ülke olarak illegal ve diktatörya altında yönetildiğini ve Tayyip Erdoğan’ın durdurulmasını ve yok edilmesi gerektiğini söyleyenler tek söz söyleyemez, sineyi millete gitmeyi hazmedememe gibi tavır takınamaz, referandumu asla eleştiremezler.

80 yıldır “Batılılaşmanın kötü-taklit-artıkçılarıyla” memleket idare etmeye çalışanlarının ortaya koyduğu acının faturasını ödedik ödemeye devam ediyoruz.

Acı kolay unutulmaz..

Böylesine yönsüz ve kabiliyetsiz taklitçi ve özenticiler yüzünden, bize inanıp güvenmesi gereken diğer dünya devletleri nezdinde bu İngiliz ve ABD mandacı kafalar Osmanlı ruhuna itibar kaybettirdiler.

Kalpleri ve ruhları taşlaşmış bu zevatlar, Allah’ın suretlerini ve siretlerini değiştirdiği, vicdanlarını mühürlediği gruba dahil olmaktan başka bir işe yaramazlar.

Bugün geldiğimiz nokta ise, son 15 yılda hiçbir toplumun, devletin, yönetim sultalarının başaramadığını, kapasite üstü çabalar göstererek yeniden kaybedilen itibarı, otoriteyi, kazanımları ve gücü tesis etme fırsatı yakaladık.

 

KAPI KİLİT TUTMUYOR..

Kapıyı içerden açarak devletin tüm kurumlarını, imkanlarını düşmanların, eşkiyaların, hırsızların, soyguncuların, istilacıların ayakları altına serenlerin hala ortaya koyduğu ihanetleri göremeyen ya da görmek istemeyenler, bugün reise daha fazla ileri gitmeme telkininde bulunup ülkenin zarar göreceğini öne sürerek sözde akıl vermeye çalışıyorlar.

 

PARTİ İÇİ İHANET!

Aslında işin en acı yönü nedir biliyor musunuz?

Ne yazık ki, bu ihanet şebekelerinin en derini Reisin alın teri emek verdiği parti içinde yuvalanmış, şu ana kadarda hiçbir yaptırıma muhatap olmamıştır.

Hala kendilerine verilen vazifeleri korkusuzca icra etmeye çalışanlar, gün gelecek “Yeniden Dirilişe” yelken açan ‘Osmanlı ruhu’ rüzgarın da savrulup gidecek, ‘Diriliş Ertuğrul’da ki gibi Sultan’a ihanet eden sayısız ‘Sadettin Köpekler’ ortaya çıkacaktır.

AK Parti içinde yuvalanmış Sadettin Köpeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte dava uğruna her şeyini feda edenler küçük dillerini yutacak.

Belki de Sultana en yakın yol arkadaşı diye görünenler nice Sadettin Köpekler yetiştirdiklerini cümle alem görecek.

Belki de zaman tüm renklerin ortaya çıkmasına vesile olacaktır.

Sultan adına kıyım yapanların, samimi dava insanlarını harcayanların gerçek yüzleri bir bir ortaya dökülecek.

İşte, o zamanı getirecek zamana çok fazla zaman kalmadığının habercisidir bu referandum.

Öyleyse Referandumu eleştirip milletin hür iradesine saygı duymayanlara.. Saygı duymuyorum.

Öyleyse sana saygı duymayanlara en büyük Osmanlı tokadını referanduma katılarak, hür iradeni sandığa yansıtarak verebilirsin.

Bu referandum Ülkem, milletim, devletim, bayrağım, ezanımın, dinimin be dinim için hayati öneme haizdir.

Kardeşliğimiz için, “Güçlü Türkiye” için önemlidir.

Bu vatan bizim ise, damarlarımızdaki akan kan pahasına sahip çıkmak en asli görevimizdir.

Bu, bugün sandıkta yarın başka bir zeminde olacaktır.

Tıpkı 15 Temmuz ihanet şebekesine karşı can veren, kan veren şehitlerimiz gibi.

Yeter ki üzülmeyip, gevşemeyip inancımızı taze tutmak, önce Allah’a, sonra milletimize güvenmektir.

Şimdi birlik bütünlük zamanıdır.

Yarınlar aydınlıktır.

Gelecek, Türk milletinin hükümranlığı ve İslam sancaktarlığında var olacaktır.

Selam ile..

Kalın sağlıcakla.

 

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz