Nefes kesen sahne! Ertuğrul öyle bir şey yaptı ki / İZLE

02 Şubat 2017 Perşembe, 22:52


Diriliş Ertuğrul’da nefes kesen mahkeme sahnesi. Tekfur’un katilinin yargılanacağı dava öncesi Ertuğrul’un hamlesi izleyicileri ekrana kilitledi…RT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un 75. bölümü nefes kesti. Ertuğrul Bey Tekfur’a yapılan suikast girişiminin gizem perdelerini aralarken, Ural Bey zor anlar yaşamaya başladı. Ural Bey’in tezgahını çadırına giderek çözen Ertuğrul, Ural ve eşini mahkemeye çıkartır. Ancak bir sorun vardır. Ural Bey’le aynı tezgahın içinde bulunan Emir Saadettin hazretleri mahkeme başkanlığına soyunacağı anda işler değişir…

KRİTİK MAHKEMEYE ERTUĞRUL’UN İSTEĞİYLE KADI ATANDI

Mahkeme için hazırlıklarını yapan Saadettin Köpek kavuğu başına geçirdiği anda Alaaddin Keykubat’ın gönderdiği kadı salona gelir ve başından kavuğu çıkarmasını ister. Kadının kararları beklenirken kadı sahte tüccar Laskaris’i idama mahkum edip, Vasilius’a teslim eder. Ardından Ural Bey’le ilgili kararını açıklayan kadı Ural Bey’i de idama mahkum edince ortalık karışır. Candar Bey fenalaşır. Ertuğrul, Ural bey ve Saddetin Köpek’in tezgahını mahkeme öncesi çökertmiş olur. Mahkeme sahnesi seyircileri ekrana kilitledi….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz