Sanayici dernekleri buluştu

12 Nisan 2016 Salı, 12:32
balkantürksiad dosiad

Geçtiğimiz haftalarda göreve gelen BALKANTÜRKSİAD’a iş dünyasından hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda önceki gün Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral ve beraberindeki heyet tarafından BALKANTÜRKSİAD Yönetimine bir ziyaret gerçekleştirildi.

BALKANTÜRKSİAD’ın dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Bursa’nın iki güçlü sivil toplum kuruluşu bir araya geldi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, “Göreve geldikten sonra iş dünyasından gördüğümüz teveccüh ve aldığımız destek bizleri son derece memnun etti. Aynı zamanda üzerimize bir sorumluluk da yükledi. Bizlerde bu sorumluluk bilincimizle çalışmaya devam edeceğiz. BALKANTÜRKSİAD gümbür gümbür geliyor. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizle fark yaratacağımızı düşünüyoruz. DOSABSİAD’a bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim ” dedi.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral ise yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek, “BALKANTÜRKSİAD, nüfusunun çoğu Balkan göçmeni olan Bursa’da önemli çalışmalar yapan bir dernek. Balkanlar ile Bursa arasında eğitim ve kültür anlamında köprü olan BALKANTÜRKSİAD’ın yeni dönemde de başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Tekrardan yeni görevlerinin hayırlı olmasını diler, Başkan Levent Bilek ve yönetimine başarıların devamının gelmesini arzu ederiz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral’a dernek flaması ve duvar saati takdim ederken, Moral tarafından da Bilek’e DOSAB’ın 25. Yılı isimli bir kitap hediye edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz