YILDIRIM’IN CESUR MİNİKLERİ

11 Mart 2016 Cuma, 16:04
yıldırım

Yıldırımlı çocukların mutluluğu için çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi, Tıp Merkezi’ne tedaviye giden minikleri ödüllendiriyor.

Çocuk polikliniği, acil müdahale ve laboratuvar tetkikleri için Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’ne giden çocukların, aşı, iğne ve doktor korkusunu yenmelerini amaçlayan Yıldırım Belediyesi, son bir ayda 167 kız ve 159 erkek çocuğa ‘Cesaret Madalyası’ ile ‘Üstün Cesaret Belgesi’ verdi. Yıldırım’da çocukların mutluluğunu her şeyin üzerinde tuttuklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yavrularımızı sağlığına kavuştururken aşı ve iğne gibi korkularını yenmek adına bu çalışmayı hayata geçirdik. Miniklerimizi yüreklendirmek için 326 yavrumuza ‘Cesaret Madalyası’ ve ‘Üstün Cesaret Belgesi’ vererek onları kahramanımız ilan ettik. Yıldırım’ı, çocuklarımızın mutluluğu üzerine inşa ediyoruz” dedi.

GELECEĞE YILDIRIM İMZASI

Çocuk odaklı hizmetler verdiklerinin altını çizen Başkan Edebali, “Tıp merkezimizdeki çalışmalarımızın yanında, kreşimizle ve Yıldırım Meslek Edindirme Kursları (YILMEK) bünyesindeki okul öncesi eğitim sınıflarımızda, donanımlı nesiller yetiştirerek yavrularımızı geleceğe hazırlıyoruz. İlçemizde öğrenim gören öğrencilerimize spor malzemesi yardımında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı. Çocukların yönetimde söz sahibi olmalarına da olanak sunduklarını belirten Başkan Edebali, “Spor okullarımızla hem çocuklarımızı spora teşvik ediyor hem de sağlıklı yarınlara yatırım yapıyoruz. Şehir pasaportu ile 6. sınıf öğrencilerimizi Bursa’nın tarihi mekânları ile buluşturuyor, ecdadını yakından tanıma fırsatı sunuyoruz. Öte yandan çocuk masamız ve çocuk meclisimizle yavrularımızın verdikleri önerilerle, ilçe yönetiminde söz sahibi olmalarına olanak tanıyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz