Yıldırımlı kadın esnafa Edebali desteği

07 Mart 2016 Pazartesi, 18:22
yıldırım

Kadınların aile ekonomisine katılımını her zaman desteklediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Yıldırımlı kadın esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Yıldırım’ın ekonomisinin güçlenmesinde kadın esnafın önemli bir rolü olduğunu belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, Millet Mahallesi’nde kasaplık yapan Hatice Çakmak ve kadınlara özel spor salonu işleten Selcan Özbay ile Selçukbey Mahallesi’nde halıcılık yapan Gülperi Ögel’i ziyaret ederek ekonomiye katkılarından dolayı takdir belgelerini takdim etti.                                                                                                                                                                             Kadın esnafın özellikle teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Edebali, “Kendi ayakları üzerinde durarak aile ekonomisine hayat veren hanım esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz. İmkân verildiğinde kadınlarımızın neler başarabildiğini görüyoruz. Her fırsatta belirttiğimiz gibi, bir kuş tek kanatla uçamaz. Aile, şehir ve ülke ekonomisinin büyümesi için kadınlarımızın ekonomik yaşamda söz sahibi olmalarını ihtiyacımız var” dedi.

KADINLAR GÜNÜ VURGUSU

Gerçekleşen ziyaretlerde kadınlar günü hatırlatması da yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Kadına değer veren ve cenneti analarının ayakları altında arayan kadim medeniyetin torunlarıyız. Yalnızca sembolik olarak kadınlar günü olan bu günde değil, yılın her döneminde eşlerimizi, annelerimizi, hanım kardeşlerimizi ve evlatlarımızı el üstünde tutmalıyız” diye konuştu. Öte yandan Başkan Edebali 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın esnafa çiçek takdiminde de bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz