Yıldırım da bahar temizliği

02 Mart 2016 Çarşamba, 09:42
ismail-hakki-edebali

Yıldırım Belediyesi, bahar mevsiminin gelişi ile birlikte ibadethanelerdeki bahar temizliklerine hız verdi.Yıldırımlıların temiz bir alanda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için Cami, Mescit ve Cemevleri’ nin iç temizliğini yapan Yıldırım Belediyesi personeli, baharın gelmesi ile birlikte hummalı bir çalışma içine girdi. Ekipler en kısa sürede görevlerini tamamlayarak, vatandaşlara sağlıklı bir alanda ibadetlerini gerçekleştirme imkânı sağlarken, bahar temizliği Yıldırımlıların da takdirini topluyor. Ayrıca ilçedeki 69 mahallede, sokaklarda ve parklarda yürütülen temizlik çalışmalarıyla Yıldırım yaz aylarına tertemiz girecek.
‘TEMİZLİK KONUSUNDA HASSAS DAVRANIYORUZ’

İçinde huzurla yapılacak ibadetler için camilerin belli aralıklarla temizlenmesi gerektiğini hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yaşamın her alanında Yıldırımlılara hizmet sunmak için çalışıyoruz. Belediye olarak görevimiz yalnızca yolları, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil. Vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı ibadethaneler de bizim sosyal belediyecilik anlayışımız içinde temizlenmesi gereken yerlerin başında geliyor” ifadelerini kullandı. Yıldırım’ın temizliğine ve görüntüsüne büyük bir önem verdiklerini de ifade eden Başkan Edebali, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde bahar temizliği başlattık. Daha temiz bir Yıldırım için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz