Yıldırım Belediyesi Kültür turlarına büyük ilgi

28 Şubat 2016 Pazar, 08:41

Yıldırım Belediyesi tarafından, Türkiye’nin önemli tarihi, kültürel ve doğal güzelliklere sahip şehirlerine düzenlenen’Yıldırım İle Tarihe Merhaba’ temalı ücretsiz kültür turlarına vatandaşlar yoğun katılım gösteriyor.

Medeniyetlerin beşiği Anadolu’nun tarihi mirasıyla, ilçe sakinlerini kucaklaştıran Yıldırım Belediyesi’nin; Mevlana’nın manevi hazinesi ve Selçuklu Devleti’nin başkenti Konya,Osmanlı’nın imparatorluğu geçiş kapısı İstanbul, tarihin akışının değiştiği Çanakkale ve turizmin gözde merkezi Nevşehir’e düzenlediği kültür turları 7’den 70’e binlerce Yıldırımlının ilgi odağı oldu. 200’den fazla sefer düzenlenecek turlar kapsamında 10 binin üzerinde ilçe sakinine Türkiye’nin doğal ve tarihi zenginliklerini yerinde görme imkânı tanıyacaklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kadim medeniyetimizden bizlere miras kalan, ülkemizin tarihi ve doğal mirası şehirleri olan Çanakkale, Konya, İstanbul ve Nevşehir’e kültür turları düzenleyerek, bu mirasımızla kucaklaşma olanağı tanıyoruz” diye konuştu.

 

YILDIRIMLILARIN MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

 

Belediye Hizmet Binası ve Barış Manço Kültür Merkezi’ne giden Yıldırımlıların ücretsiz düzenlenen turlara rezervasyon yaptırabileceğini hatırlatan Başkan Edebali, “Turlarımızda detaylı tarihi ve kültürel bilgileri Yıldırımlılara aktaracak donanımlı rehberlerimiz ile broşürlerimiz de araçlarımızda mevcut. İlçe sakinlerinin memnuniyeti adına konforlu araçlarımızla düzenlenen turlarda kumanya hizmeti veriyor, seyahatin sonunda da düzenlenen anket ile Yıldırımlıların memnuniyet, talep ve isteklerini ölçüyoruz. Yola çıkan tüm hemşerilerimize keyifli bir gezi, hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz