Bahçeli: Hedef Suriye’den sonra Türkiye’dir

10 Şubat 2016 Çarşamba, 11:35
Bahçeli'den Başkanlık sistemi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli kalp ameliyatının ardından dün ilk defa partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasında, ABD’nin PKK’nın Suriye’deki kolu olan YPG’nin terör örgütü olmadığı yönündeki açıklamasına tepki gösteren Devlet Bahçeli, “Türkiye’ye karşı terörist, eylem ve saldırı düzenleyen ile ABD yanak yanağıdır” dedi.Türkiye’nin terörle mücadelede, ne pahasına olursa olsun, milli varlık ve güvenliği koruyacak etkili, derinlikli ve taviz kabul etmeyen bir tutum sergilemesi gerektiğini dile getiren Bahçeli, “Obama’nın bir özel temsilcisinin, geçtiğimiz hafta Kobani’ye giderek YPG’nin elebaşlarından plaket alması nasıl bir senaryo ve oyunun devrede olduğunu tartışmaya mahal vermeyecek derecede ispatlamıştır. Hedef Suriye’den sonra Türkiye’dir” dedi.

“YENİ BİR MÜLTECİ AKINININ SONUÇLARI AĞIR OLACAKTIR”

Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye’ye gelme sebebinin mülteci sağanağına Türkiye’yi kalkan yapmak olduğunu öne süren Bahçeli, “Sayıları 3 milyona yaklaşan mülteciler Türkiye’nin sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik dengesini zaten olumsuz derecede etkilemiştir. Yeni bir mülteci akınının sonuçları ise daha da ağır olacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz