İsmail Edebali halkın arasında

09 Şubat 2016 Salı, 20:33
ismail edebali

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla ilçenin ortak akılla yönetimine önem verdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlıları mahallelerinde ziyaret ederek talep, görüş ve önerilerini dinliyor.

Yıldırımlıların şehrin sakini değil sahibi olması gerektiğini her fırsatta vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karamazak Mahallesi ve Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlarla buluştu. İlçenin yönetiminde Yıldırımlıların söz sahibi olması gerektiğini dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali; “Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetimde ortak akla ve hemşerilerimizin Yıldırım’ın idaresinde söz sahibi olmasına büyük önem veriyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla merkezine insanı koyan projeler üretirken sık sık vatandaşlarımızla buluşarak Yıldırım’ı modern, sağlıklı ve yaşanabilir yüzüyle gelecek nesillere teslim etmenin çalışmalarını yapıyoruz. Yıldırım’ın yönetiminde hemşerilerimizin fikirlerine başvuruyor, talep, görüş ve önerilerine anında cevap veriyor ve varsa sıkıntılarını yerinde dinleyerek kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Belediye ile vatandaş arasındaki mesafeyi kısaltarak hizmeti Yıldırımlıların kapısına götürüyoruz” diye konuştu.

 

MAHALLE KÜLTÜRÜ VURGUSU

Gerçekleşen mahalle ziyaretlerinde Yıldırımlılara vizyon projeler hakkında da bilgiler de verdiklerini dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali; “Yıldırım’da büyük bir dönüşüm hamlesini yürütüyoruz. Bu kapsamda mahalle sakinlerine ilçemizin topyekûn dönüşümü hakkında bilgi veriyoruz. Komşusu açken tok yatmayan bir medeniyetin temsilcileri olarak komşuluk ilişkilerine, mahalle kültürüne büyük önem veriyoruz. Dönüşümün yalnızca yapısal projelerle gerçekleşmeyeceğini, mahalle kültürünün korunarak sosyal ve ekonomik yönden de modern Yıldırım’ın inşasını hemşerilerimizle paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz