Çarşı Esnafından Soylu Talep! Torun’a tepki..

10 Mart 2017 Cuma, 09:15
cemalettin Torun

İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun programında Tarihi kapalı çarşı esnafını ziyarete dahil edilmemesine büyük tepki var.  

Bakan Soylu’nun Bursa programında yer alan esnaf ziyaretine kapalı çarşı esnafından talep geldi. 

Kapalı çarşıda yer alan çok sayıda esnaf İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun esnaf ziyaretinde kapalı çarşıya yer vermemesine büyük üzüntü duyduklarını belirti. Çarşı ziyareti düzenleyen İl teşkilatı ve başkan Cemalettin Torun’a  yönelik Kapalı çarşı ve hanlar bölgesi esnafı sert tepki gösterdi. Esnaflar yaptıkları açıklamada Bursa’nın ve Türkiye’nin sayılı tarihi hanlarının yer aldığı Bursa hanlar bölgesi ve kapalı çarşını esnafının değersizleştirilmesinin bundan daha büyük durum  olamayacağını belirtiyor. Cumhuriyet Caddesi’nin kapalı çarşı ve hanlar bölgesinin çıkış noktası olduğunu belirten esnaf, tarihi kapalı çarşının es geçilmesi Ak Parti seçmenine düzenlenen bir suikast olarak algılanıyor. Bunun Ak parti adına büyük hata olduğunu belirten çarşı esnafı, bu durumu Bursa’ya ve Tarihi kapalı çarşı esnafına yapılacak en büyük kötülük” olarak yorumluyor.

 

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz