Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey geçtiğimiz aylarda yaptığı basın toplantısında yönetim kadrosundaki arkadaşlarına yönelik “Her an değişiklik olabilir benim 5 yılım garanti, onların hiç bir yılı garanti değil” şeklinde açıklama yapmıştı.
Bu açıklama Büyükşehir yönetim ve iştiraklere bağlı şirket yönetimlerinde büyük rahatsızlığa yol açmıştı.
Gelinen noktada başta BUSKİ olmak üzere burulaş ve birçok kurumun zarar ettiğine dair bilgiler dolaşmaya başladı.
Doğrusu Sayın Bozbey’in başkan gibi değil de sıradan bir çalışan gibi sorumsuzluk örneği gösteren açıklamaları kurumlar üzerinde olumsuz hava esmesine neden oldu.
Kendi görevinin 5 yıl garantide olduğunu açıklayan bir başkanın amacı ne olabilir.!
Bu nasıl bir açıklamadır!
Toplumu ilgilendiren sorumluluk makamı taşıyan şahsiyetler ağzından çıkan her cümleye dikkat etmeleri gerekir.
Ama diyeceksiniz ki, CHP genel başkanı Özgür Özel ileri düzeyde sorumsuz dil kullanıyorsa belediye başkanlarının kullanması çok görülmemeli!
Hal böyle olunca da Bursa Büyükşehir Belediyesi kulislerine göre BURULAŞ zarar eden firmaların başında geliyor.
Kulislerde BURULAŞ, BUSKİ, KÜLTÜR A.Ş, TARIM A.Ş’de büyük zarar edildiği konuşuluyor.
Sokağın nabzında halkın yorumu :
Lazım değil biz hizmet almaktan vazgeçtik, asli ve liyakatli yöneticilere teslim edilene kadar halkın kurumları zarar ettirilmesin.
BURSA HAFIZA
MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MAGAZİN VİDEO
03 Temmuz 2026YAŞAM
03 Temmuz 2026
1
Toplu ulaşımda konfor artıyor
9469 kez okundu
2
Ak partiye kaybettiren hareketler! Erkan Aydın: 16 yıl sonra mı aklınıza geldi / HaberYorum
4231 kez okundu
3
YILDIRIM’DA 7 MAHALLEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLAYACAK
4219 kez okundu
4
Lale Akasoy’u Sağlık İl Müdürlüğü görevine atamayanlar utansın!
4090 kez okundu
5
Mustafa Bozbey şaşırtmadı!
4071 kez okundu