Recep Güven’e parmak sallayanlar !

07 Ekim 2024 Pazartesi, 22:38
Alim Şahin

Geçtiğimiz günlerde dünya sürgününden gerçek ve ebedi hayata göç eden değerli meslektaşım kamuoyu araştırmacısı sevgili Recep Güven kardeşime Allah’tan rahmet, ailesine sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

AK Parti’ye verilen zararı, davaya vurulan darbeleri açık net çıplak ifadelerle dile getirdiği için partisinin yöneticileri tarafından dışlanan, hor görülen, kaybedilen seçimler acı gerçekleri yaşatanlarla mizanın şaşmaz terazisinde elbette hesaplaşacaktır Recep Güven.

İnandığı davaya kendi yöneticileri tarafından büyük kötülük yapanları sürekli uyaran Recep Güven’e parmak sallayanları, dışlayanları bu millet sandıkta öyle bir dışladıki, Parti’nin belini kolay kolay düzeltemeyeceği çok şiddetli tokat indirdi.

Şimdi ise hala yanlışta ısrar edenleri bu millet hiçbir zaman affetmeyecek!

Başta Ayhan Salman olmak üzere Alinur Aktaş, Davut Gürkan ve o guruhun ahalisi ana kademeler, gençlik kolları ve kadın kollarından bir an önce el çektirilmelidir.

Sonrasında bu büyük hezimeti yaşatanlara yönetim bünyesinde bir daha görev verilmemelidir.

Zira bu millet onları asla unutmayacaktır.

Tam da bu noktada Alinur Aktaş’ın il başkanı olmak istediği köşe yazılarına konu olunca Parti kulislerinde çok büyük tepkilere neden oldu.

Ve maalesef kaybettiren yanlışlardan kurtulmak yerine ısrar edilmesi parti tabanı ve seçmeninin her defasında öfkesini kabarttı.

Yanlışın tekrar tekrar yapılmaması, yanlıştan dönülmesi, yıllarca hataların telafi edilmesinin büyük erdemliğinden bahsettik.

Ancak bu onuru, bu erdemliği sergilemek yerine daha büyük yanlışa meyil edenler Bursa’da halkın gözünde istenmeyenler listesine isimlerini yazdırdı.

Nihayetinde gelinen noktada rahmetli Recep Güven gibi parmakla sayılacak kişilerin gördüğü yanlışlara işaret edenler, yanlışa alkış tutanlarla menfaat ve çıkar ilişkisi sergileyenlerin arasında sürekli gölgede kalmıştır.

Bugün bırakın birkaç kişinin görmesini, kamuoyunun şahit olduğu yenilgiyi bile göremeyecek derecede basireti tutulmuş olanların bu kötü gidişe dur dememesi halinde, yanlış kişilerle yola devam etme kararı durumunda AK Parti’nin uçurumdan düşmesini hiç kimse engelleyemez hale getirildiğini kabullenmiş olur.

Her zaman olduğu gibi gerçekleri söyleyenler kötü, yanlışa doğru diyenler, alkışlayanlar iyi adam muamelesi gördüğü sürece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koltuğunu ve iktidarda kalmasını tehlikeye atması kaçınılmaz görülmektedir.

Bu tehlikeli oyuna artık son vermesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan başta Erkan Kandemir olmak üzere bu yönde etkin ama yanlış isimleri yakın çevresinden ve Parti yönetiminden uzaklaştırması gerekmektedir.

Bu yapılmadığı sürece partinin genel durumu yerellerden başlayarak bitkisel hayata girmesinin önüne kimse geçemeyecektir.

Umarım bu ve benzeri yanlışlardan vazgeçilir ve davaya alın teri akıtmış, emek vermiş, rahmeti Rahman’a göçmüş birçok gönül erlerinin ruhunu rahatlatıp, halihazırda malum tablo sonunda köşesine çekilen gönlü kırıklarında üzüntüsüne son verilmiş olunur.

Ama görülen o ki siyasette bir musibet bırakın bin nasihatı, nasihatın n’si bile etmiyor.

Umarım “Zararın neresinden dönsen kâr” düsturuyla hareket edilir!

Vatandaş önemli sözün bu aşamadan sonra AK Parti’de etkisini göstermesini bekliyor.

Aksi takdirde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her dönem “mesajı aldık” ifadesi kuru laftan ibaret olduğu kemikleşir.

Zira gidişat hiç iyi değil.

Öyleyse;

“Tez zamanda bilince varıla, gerekli tedbirler alına, gerçekleri söyleyen, uyarılarda bulunanlar da düşman değil dost sayıla.”

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz