Başkan Bozbey’den Büyükşehir’e maaş çağrısı: Ödeyin!

01 Nisan 2024 Pazartesi, 23:39

Seçim zaferinin ardından doğup, büyüdüğü Özlüce Köyü’ne Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak giden ve büyük bir coşku eşliğinde karşılanan Mustafa Bozbey, mevcut Büyükşehir Belediye yöneticilerine seslenerek mazbata alınana kadar geçen süre içerisinde personel maaşlarının bayram öncesi ödenmesi gerektiğini konusunda çağrıda bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özlüce Mahallesi’nde Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Seçimin kazananı isimsiz kahramanlar”

”Çamurlarını çiğnediğim, yalın ayak dolaştığım, tarlalarında su suladığım, sokaklarında oynadığım, çocukluğumun geçtiği bu güzel topraklardan tüm ülkeme selam olsun” sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Bozbey, ”5 sene önce yarım kalan hikayemizi tamamlayarak buradan sizlere seslenmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Sevgili eşim, ailem, yağmur çamur demeden aylarca çalışan ekip arkadaşlarım, partimizin her bir ferdi ve ismini dahi bilmediğim gönül dostlarım; kısacası bize inanan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Bu seçimin kahramanı sizler ve isimsiz kahramanlardır. Kazanan sizsiniz, kazanan Bursamız” ifadelerini kullandı.

Nilüferlilere selam olsun”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 20 yıl boyunca görev yaptığı Nilüfer Belediye Başkanlığı dönemindeki hizmetlerini şehrin diğer 16 ilçesindeki tanıdıklarına anlatarak kendisini ve hizmetlerini tanıtan ilçe sakinlerine teşekkür ederek, ”Nilüferlilerin hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Diğer ilçeleri arayıp, bizi anlatıp oy istediniz. İyi ki sizlerle birlikte 20 sene çalışıp Nilüfer’i Avrupa’nın en iyi kentlerinden biri yapmışız. Bursa’nın 16 ilçesine de Nilüfer’deki hizmetleri götüreceğiz” dedi.

Büyükşehir yöneticilerine çağrı”

Mazbata töreni için kanuna dayalı yönetmeliği beklediklerini ancak bir an önce almak istediklerinin altını çizen Başkan Bozbey, bu süre içerisinde mevcut Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan yöneticilere bütçeden yapılacak harcamalar konusunda uyarıda bulundu. Başkan Bozbey konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ”Mazbata teslim edilinceye kadar kamusal anlamda yapılması gereken ödemeleri yapabilirler. Tüm personelin bayramdan önce maaşlarının ve varsa haklarının ödenmesini istiyorum. Bunların haricindeki hiçbir harcamaya imza atmamalarını istiyorum. Eğer yapılırsa, biz geldiğimizde hesabını sormak zorunda kalırız. Bu kente en güzel hizmetleri vermek zorundayız ve vereceğiz. Gazamız mübarek olsun.”

Personelimiz müsterih olsun”

13 bin 200 Bursa Büyükşehir Belediye çalışanı personeline de seslenen Başkan Bozbey, ”Çalışan arkadaşlarıma mesaj gönderiyorum; hiç merak etmeyin. Size destek ve sahip çıkacak Mustafa Ağabeyiniz geliyor. Sizlerle beraber çok güzel işler başaracağız. Göreceksiniz, hep birlikte çalışarak Bursamızın insanlarını birlikte gülümseteceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz