Sedat Yalçın: gelişmiş ve üreten Karacabey sözünü veriyoruz

16 Şubat 2024 Cuma, 22:29

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın’ın seçim programlarının sıradaki durağı Karacabey oldu.

Adaylığı Bursa’nın tüm ilçelerinde büyük bir memnuniyetle karşılanan Sedat Yalçın, seçim kampanyası kapsamında gittiği Karacabey’de, ilçenin önceki dönem belediye başkanlarından Ergün Koç ve Karacabeyspor Kulübü eski başkanı Uğur Koçak’la bir araya geldi.

Sedat Yalçın, uzun yıllar birlikte siyaset yaptıkları Halit Türkkan, Murat Erol ve Faruk Türe ile de bir araya gelerek hatıraları yad etti.

YRP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, yoğun geçen Karacabey programında daha sonra sevgi gösterileri arasında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. 

Yediden yetmişe bütün bir Karacabey halkının sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Sedat Yalçın, kendisine uzatılan hiçbir eli geri çevirmezken, halkın talep ve önerilerini hiçbir ayrım gözetmeksiniz büyük bir içtenlikle dinleyerek sorunlarının çözümüne yönelik gece gündüz demeden çalışacaklarının sözünü verdi.

“TARIMA DEĞER VEREN ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ”

Karacabey halkının samimiyeti ve desteğinin hizmet yolculuğu boyunca kendilerine umut ve moral aşılayacağını vurgulayan Sedat Yalçın; “Karacabey’in ve Bursa’mızın sorunlarına tek tek çözüm bulacağız.

Geniş tarım arazilerine sahip olan Karacabey’in tarımsal faaliyetlerin katma değere dönüşmesi noktasında gerekli her türlü yatırımı yapacağız. Üreticimizi destekleyeceğiz.

Tarıma değer veren çözümlerle geliyoruz.

Karacabey’de Tarım AVM yapacağız. Tarımla ilgili  işletmelerin, esnafın, bankaların, restoranların,  tarımsal ihtiyacı karşılayacak tüm ürünlerin olacağı, teknolojik alt yapıyla desteklenmiş bir Tarım AVM’yi Karacabey’e kazandıracağız

Ayrıca çevre kirliliği ilçe için büyük bir sorun. Tüm bu sorunları Sürdürülebilir Kent Vizyonu projemiz kapsamında değerlendirerek kalıcı ve gerçekçi çözümler üreteceğiz. Vatandaşlarımız nefes alabileceği ve güvenle yaşayabileceği bir ilçeye sahip olacak.” dedi.

“KARACABEY’İN TURİZM GELİRLERİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Karacabey’in git gide büyüyen ve güçlenen bir sanayileşme süreci içerisinde olduğuna dikkat çeken Yalçın; ilçenin çevre ve doğal dokusuna zarar vermeden, yapılacak yatırımların kent gerçeklerine uygun bir şekilde yapılabilmesi adına sürecin çok sıkı şekilde takip edeceklerinin altını çizerek şunları söyledi:

“Ayrıca Karacabey tarihi dokusu ve doğal güzellikleri itibariyle de önemli bir turizm potansiyeline sahip bir ilçemiz. Bu noktada ilçenin turizm potansiyelini akılcı bir şekilde değerlendirerek turizm gelirlerini arttırmaya yönelik proje ve çalışmalarımız olacak.  Biz yola halkımızla beraber çıktık, bütün proje ve çalışmalarımızı da birlikte hayata geçireceğiz. Karacabey’de hiçbir vatandaşımız akşam evlerine giderken geleceğinden umutsuz olmayacak. Onlara gelişmiş, kalkınma hedeflerini gerçekleştirmiş, üreten, insanımızın aç ve açıkta kalmadığı bir Karacabey sözünü veriyoruz. İlçemiz için güç birliği yapacağız.” diye konuştu.

Karacabey’de kendilerine gösterilen sevgi selinin Refah Belediyeciliğinin temel taşı olan gönüllere girmenin önemini bir kez ortaya koyduğunu ifade eden YRP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, “Samimiyetleri, içtenlikleri ve güler yüzlü hoş sohbetleriyle içimizi ısıtan tüm Karacabeyli hemşerilerimize ve dostlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Karacabey’in Refahı çok yakında” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz