Halkın kazıklanması ve demokrasi yalanı !

07 Ocak 2024 Pazar, 21:52

Demokrasi İllüzyonu…

1) Dünyanın hiçbir yerinde Demokrasi ve Cumhuriyet yoktur. Olmamıştır da. Halklar devletin veya güçlerin önceden belirlediğini seçer.
Demokrasi ve Cumhuriyet gizli saltanat sahiplerinin manipülasyon aracıdır.

Bunlar;
Sermaye
Baronlar
Masonlar
Uluslararası şirketler
Derin devletler

2) Cumhuriyet ve demokrasi adı altında kurulan kölelik düzeni dünyanın hiçbir döneminde kurulmadı. Cumhuriyet ve demokrasi geniş bir çerçevedir. İçine istediğiniz resmi koyup manipüle edebilirsiniz. Halklar 4 yılda bir önüne sandık konarak rahatlatılır, manipüle edilir.

3) Hiç düşündünüz mü? Amerika’da neden halk iki partiye, iki adaya yönlendiriliyor. Cumhuriyetçi-Demokrat. Biden-Trump. Kim belirliyor bunları? Ve neden halk bu ikisine mecbur bırakılıyor? Halkı bu ikisi arasında kutuplaştıran düzenin sahibi kim?Tezin de ve antitezin de sahibi aynı.

4) Hiçbir devlet cumhuriyet ve demokrasi ile yönetilmez. Yoksa 5 seneye kalmaz yıkılır. Kimin lider olacağını “milli derin devletler” veya “güç odakları” belirler. Halk da seçer. Burada demokrasi ve cumhuriyet illüzyondur. Dünyadaki en büyük ihanetler de demokrasi adı altında yapılır.

5) Demokrasi ile her türlü pislik, kir, faaliyet legal hale getirilip topluma yedirilebilir. Kara para aklama gibi, demokrasi de her türlü kiri, pisliği aklar normalleştirir. Modern zamanda dünyadaki en büyük ihanetler yüce demokrasi(!) adına yapılır, legalleşir.

6) Saltanat deyince aklınıza sadece padişahlık gelmesin;
Para saltanatı
Taklit saltanatı
Medya saltanatı
İdeoloji saltanatı
Şirketler saltanatı
Masonik saltanat da var.

Bu saltanatlar cumhuriyet-demokrasi maskesi ile örtülür.
Oy sandığı da derin illüzyonun son halkasıdır.

7) Kadrajı yükselteyim. 1923’te Cumhuriyetin ilanı ile İslami-muhafazakar saltanat yıkıldı yerine seküler-batıcı saltanat kuruldu. Şahıslar üstü düşünün. Kişilere takılmayın. Bir ideolojik saltanat yıkılıp başka bir ideolojik saltanat kuruldu. Rejim değişti. Saltanat kalkmadı.

8) Kadrajı daha da yükseltelim. Cumhuriyet ve demokrasi yoktur. DEVLET veya güç odakları vardır. Cumhuriyet ve demokrasilerde padişah, devlet veya güç odaklarıdır. Onlar belirler halklar seçer. Saltanat kalkmamıştır. Adı ve boyutu değişmiştir. Bu açılardan da bakın mevzulara.

📕Mustafa Güldağı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz