Bursa Artvinliler gecesine Ak Parti temsil düzeyi damga vurdu (haber-yorum)

27 Ekim 2023 Cuma, 11:45

Bursa’da yaşayan Artvinliler düzenlenen Cumhuriyet gecesinde bir araya geldi geceye yoğun katılım vardı.

Bursa Artvin Vakfı kentte yaşayan hemşerilerini birlik ve beraberlik adına tek çatı altında topladı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde gücünü göstermek adına önemli rol oynamayı hedefleyen Artvinliler gecesine siyasilerin yoğun ilgisi vardı.

Geceye Yıldırım belediye başkanı Oktay Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, İyi Parti milletvekili Selçuk Türkoğlu, CHP milletvekili Orhan Sarıbal, MHP İl Başkanı Muhammed Tekin, CHP büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediye eski başkanı Recep Altepe katıldı.

AK Parti’den hiçbir milletvekilinin geceye katılmaması dikkati çekti.

AK Parti il ve Büyükşehir Belediyesi’nden kimler katıldı dersiniz..!

Başkan Alinur Aktaş ilgi göstermediği gibi diğer Başkan vekillerinin de çok yoğun işleri olması nedeniyle katılamamış olmaları gözden kaçmadı!

Sunucunun anonsundan öğrendiğim kadarıyla Büyükşehir Belediyesi adına temsilen ilginçtir yol işleri müdürü gönderilmiş.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ise daha önce adını hiç duymadığım başkan yardımcısını Artvinli’ler gecesine göndermiş.

Konuşulanlara bakılırsa Ak partinin temsil düzeyine çok sert tepkiler oluştu. Nüfus olarak güçlü bir etki yapan Bursa seçimlerinde Artvinli’lerin desteğine ihtiyacı olmadığı yorumlarına neden olurken, özellikle Büyükşehir ve AK Parti il cephesine “iktidar partisi Bursa’yı gözden çıkarmış” tepkileri gündeme damga vurdu.

Haber: Alim Şahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz