Artvinli’ler güç birliğine gidiyor…

16 Eylül 2023 Cumartesi, 16:24

Çok sayıda federasyon, konfederasyon ve Vakıf çatısı altında çeşitli gruplara ayrılan Artvinli’ler önümüzdeki ay yapılacak gece ile tüm camiayı tek çatı altında topluyor.

Görüş ve istişareler yapılarak altyapısı oluşturulan dernekler ve federasyon temsilcileri yerel seçimlere az bir zaman kala çok güçlü şekilde güç gösterisine hazırlanıyor.

Artvin Vakfının düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen vakıf yönetimi adına konuşan başkan Demirci, birlik beraberliğin daha sağlam temeller üzerine oturtulacağını söyledi.

Doç.Dr. Adnan Demirci

Vakıf Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, “Birkaç parçaya bölünmüş federasyon, konfederasyon veya iş adamlarının oluşturduğu grupları tek güç haline getiriyoruz” dedi..

Bursa Artvin Vakfı Olarak Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle 19 Ekim’de Altın Davet Salonunda Cumhuriyet yemeği, Resul Dindar Konseri, Dört Mevsim Artvin Fotoğraf Yarışmasının derece alanlarının açıklanacağı ve Bursalı sanatçıların beste ve güftesini yaptığı 100. Yıl marşımızın sunulacağı gece yapılacağını belirten Başkan Demirci, “Artvin’liler Cumhuriyeti Kutluyor’ sloganı ile yola çıkan Artvin Vakfı, 500 tl olan giriş ücretinden elde edilecek geliri üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğini açıkladı. Bursa’daki tüm Artvinli’ler olarak tek vücut hareket edeceklerini belirten Başkan Adnan Demirci, önümüzde yapılacak yerel seçimlerde bu gücü Bursa’nın hissedeceğini söyledi.

Bu zamana kadar siyasi arenada Artvinlilerin bölünmüş görüntüsünden faydalananlar olduğunu ifade eden Doç. Dr. Adnan Demirci, Bursa’nın en yoğun hemşehri nüfusunun bundan böyle daha etkin olacağını yineledi.

Başkan Adnan Demirci, 19 Eylül’de yapılacak yemekli toplantıda bütün hemşehrilerini Resul Dindar konserine gelmeleri cağrısını da yaptı.

Haber: Alim Şahin Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz