Yıldırım halkı: Alinur Aktaş ne zaman sesimize kulak verecek?

Yıldırımlar’dan Büyükşehir belediye başkanına çağrı; “Sesimize ne zamana kadar kulak tıkayacaksın Alinur Aktaş?”

06 Ağustos 2023 Pazar, 14:49

Yıldırım’da vatandaşlar vefat eden yakınlarının son yolculuğuna hazırlandığı yer olan gasilhane yapılmasını istiyor.

Ölen yakınlarını Buski’nin yanındaki mezarlıklar müdürlüğüne götürülmesi, acılı günlerinde kalabalık bir şekilde insanların oraya akın etmesi, aynı zamanda kışın soğuk yazın sıcakta trafikte büyük mücadele verilmesi vatandaşın canını burnuna getirmiş.

Daha önce de büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş’tan Yıldırım bölgesinde çok değil 100 metrekarelik bir alana gasilhane yapılmasını talep etmişler, ancak Başkan Aktaş bu talebi henüz yerine getirmemiş.

Özellikle ihtisas ve kalp hastanelerinin bulunduğu bölgeye yakın belediyeye ait olan arazide küçük bir alanda (belki de 50 bin liralık bir harcamayla) gasilhane yapılması talebinde bulunulmuş. Birinci derecede ihtiyaç olan bu masum talebe şu ana kadar sessiz kalınması Yıldırımların çağrılarını boşa çıkarmış.

Vatandaş soruyor; trilyonlarca para harcanıp ortalarda görünmeyen yatırımlara karşın, herkesin başına gelecek olan acılı günde işkenceye dönen trafikte ikinci bir işkence artık yaşamak istemediklerini ifade ediyor.

Tek arzuları küçük bir alanda çok da modern olmayan derme çatma da olsa bir gasilhane Yıldırım’ın ihtiyacını fazlasıyla göreceğini dile getiriyorlar.

Sonuç olarak tek katlı belki de çadır kurarak da verilebilecek bu hizmeti isteyen Yıldırım halkının çağrılarına cevap verilmesi Büyükşehir Belediye’si tarafından zorunlu olduğu dile getiriliyor.

“Kimse kendine bir şey istemiyor. Umuyoruz ve bekliyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş bu sesimizi artık duyar, Yıldırım’da küçük de olsa bir gasilhane yapılması talimatını verir. Bu süreçte bu hizmetin verileceğine inanıyor ve bekliyoruz” şeklinde Yıldırımlı’nın talebi söz konusu.

BURSA HAFIZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz