Kimleri milletvekili görmek istersiniz?

15 Mart 2023 Çarşamba, 22:54
gölge

Sokağın nabzın da bu hafta.

Vatandaşa isim sorduk; Yönetimlerde görev almış aday adaylığı için adı geçen bayanlardan kimleri milletvekili görmek istersiniz?

Kevser Öztürk : Kesinlikle yeterli değil, milletin vekâletini teslim alacak donanıma sahip değil kesinlikle – olmamalı.

Cemile Yiğit: Gerçek bir Ak partili hiç bir zaman olamadı. Milleti temsil edebilecek vekâletin sorumluluğunu, ağırlığını yüklenebilecek birikim ve yeterliliği yok kesinlikle – olmamalı.

Ebru Ahu: Siyasi anlamda negatif izi olmamasına rağmen yeterliliği yok ???

Emel Gözükara: Bulunduğu koltuğun sorumluluğunu yerine getiremedi, seçmen nezdinde kesinlikle kabul görmez – olmamalı.

Emine Yavuz Gözgeç: Artık seçmeni bıktırdı, istenmeyen kişi, yok hükmünde, taban nezdinde hiç bir zaman kredisi olmadı. Torpille vekil istemiyoruz – olmamalı.

Nilüfer Karakoç: Kredisini çoktan bitirdi -olmamalı.

Setenay Yüksel Olguner: Yönetimlerde olanların partiye ve millete getirisi olmayanlardan bıktık. Yeni yüzlere ihtiyaç var, bilgi ve temsil kabiliyeti yüksek olanlar keşfedilmeli – olmamalı.

Sonuç: Vatandaş önceden olduğu gibi gelişi güzel şekilde vekâletini önüne gelen listeye vermeyeceğini söylüyor. Bu dönem isimler üzerinde daha seçici olacağı ve bunu yaparken de tercihini yönetimlerde görev yapanlardan yana kullanmayacağını altını kalınca çizerek vurguluyor.

Kısaca adı sıkça duyulmuş ama fayda sağlamadığına inandığı isimlerden ağzı yanmış.

Bu nedenle yeni isimler yeni yüzler ama daha donanımlı liyakat taşıyanlar dan yana tercihlerini kullanacaklarını ifade ediyor.

.

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz