Ak Parti Mudanya İlçe Kadın Kollarına şok isim!

14 Haziran 2022 Salı, 09:12
ak parti

Mudanya’ya kadın kolları başkanı bulamayan Ak parti il kadın kolları sosyal İşler başkanı Esin Zaman’ı ataması yapılmak üzere Ankara’ya göndereceği öğrenildi.


AK Parti istifa eden ya da görevden alınan başkanların yerine yenilerini atamakta sıkıntı çekiyor.
İstifa eden Mudanya kadın kollarında yapılan mülakatlar sonucunda yine hayal kırıklığı yaşandı. Bunun üzerine uzun zamandır boş olan Mudanya İlçe Kadın Kolları başkanlık koltuğuna İl Kadın Kollarından Esin Zaman’ı oturtmayı planladığı öğrenildi. Bilgi kulislere düşer düşmez parti tabanında tepkiyle karşılandı.

ESİN ZAMAN KİM?

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkan yardımcısı Esin Zaman’ın eylem yapan hekimlere yönelik alçaksınız ve her türlü hakarete layıksınız sözleri tepki çekmişti.

Bandırma Devlet Hastanesinde Başhekim ile Hekimlerin iş bırakma eylemi nedeniyle basına yansıyan tartışmaları üzerinden sosyal medyada hekimlere hakaret eden AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkan yardımcısı Esin Zaman’ın sözleri yenilir yutulur cinsen değildi.

Zaman yaptığı açıklamada; Ne oldu? Gücünüze mi gitti diye hekimlere soru sorarak “Boş oturup, saygısızca başhekimine karşılık verirsen hakettiğin cevabı alırsın” dedikten sonra haddini aşarak hekimlere alçak ithamında bulunmuştu..

Kaynak link: https://www.saglikpersonelihaber.net/amp/gundem/ak-parti-kadin-kollari-baskani-hekimlere-alcak-dedi-h16920.html

Boş olan Ak parti Mudanya’da gençlik kollarında ise hala bir isim bulunamadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz