Asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması! Yeni zam yapılacak mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret ve emekli ikramiyesiyle ilgili açıklama yaptı.

21 Mart 2022 Pazartesi, 20:44
para

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Emekli ve asgari ücretliye yeni zam konusunda açıklama yaptı.

Ömer Çelik açıklamasında Şunları söyledi.

”Bu tip çalışmalar hangi tarihte gerçekleşir, hangi takvimde gerçekleşir. Bu ilgili bakanlığın yapacağı bir açıklama. Ama şunu söyleyebilirim. Bu konular bizim MYK’da her zaman gündemimizdedir. Çeşitli çalışan kesimlerin, emeklilerin hayat koşulları karşısında bulunduğu durum. Bunların sürekli olarak kollanması, durumlarının iyileştirilmesine yönelik stratejilerin geliştirilmesi her zaman gündemimizdedir. Şu şekilde düzenleme yapılacak, şu takvimde yapılacak deme noktasında değilim. Uygun koşullar oluştuğu zaman biz ve ilgili bakanlıklar açıklar. Ama şundan herkes emin olsun. Hem çalışan kesimlerin hem emeklilerimizle ilgili her seferinde kapsamlı bir değerlendirme yapıyoruz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz