Ak parti Kestel skandalında ikinci perde!

04 Şubat 2022 Cuma, 17:33
Davut Gürkan AK Parti il yürütme kurulu

AK Parti Kestel ilçe teşkilatının başına geçecek adam bulamıyor. Daha önce görevden alınan mevcut başkanın yerine atanan Murat Güloğulları İl Başkanı Davut Gürkan’ı arayarak rest çekmiş görevi iade etmişti.

Geçtiğimiz günlerde Efkan ALA’nın başkanlığında yapılan toplantıya Abdurrahman Sekmen, Özer Turan, Talip Aslan, Kamil Yıldız İl binasına çağırılmıştı. Ancak Kâmil Yıldız daveti reddederek görüşmeye katılmamıştı. Toplantıya iştirak eden Talip Aslan da daha sonra telefon açarak adaylıktan çekildiğini, verilecek görevi kabul etmeyeceğini söylediği öğrenildi. Son iki kişiden meclis üyesi olan Abdurrahman Sekmen’e başkanlık yetkisi verilirse meclis üyeliğinden istifa etmek zorunda kalacak. Geriye kalan tek isim Özer Turan. Kestel kamuoyundan öğrendiğimiz bilgilere göre teşkilatı toparlayacak isimlerin aslında var olduğunu ancak Başkan Davut Gürkan toparlayacak kişiler yerine kendi egosunu sürdürecek isimler üzerinde durması Parti içinde büyük sıkıntılara yol açtı. Bu sebeple Partiye tarihinde daha önce görülmemiş bir acziyet yaşatılıyor.

HABER: BURSA HAFIZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz