AK Parti’de yönetim topluca istifa etti!

AK PARTİ’DE YÖNETİM TOPLUCA İSTİFA ETTİ.

01 Şubat 2022 Salı, 18:00
ak parti

Bir süredir teşkilatlarda yaşanan sıkıntılar zincirleme birbirine sirayet ederken, asıl haber akşam saatlerinde Ak parti il yönetiminden geldi. Ak Parti il kadın kollarından bazı yöneticilerin verdiği bilgiye göre Mudanya kadın kolları başkanı Gülcan Adaklı ve yönetimi görevinden topluca istifa etti.

Başkanlığını Emel Gözükara Durmaz’ın yaptığı İl kadın kollarında ki istifaların işleme konulmamasına yönelik isyan bayrağı açan bazı yöneticiler istifa ettikleri ve toplantılara katılmadıkları halde yönetim kurulu üyeliğinden neden düşürülmediklerine sorguluyor..

AK Parti İl kadın kolları başta olmak üzere Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve diğer ilçelerde sıkıntılar hat safhaya ulaşmış yönetimlerden ardı ardına istifalar verilmeye başlanmıştı. Tüzük gereği uzun süredir toplantılara katılmayanların görevine son verilmesi gerekirken istifalar işleme konulmuyor gizleniyordu. Şu ana kadar İl’den, Osmangazi’den ve birçok ilçeden kadın kollarında yaprak dökümü yaşanırken asıl bomba Az önce Ak Parti ilden geldi. Mudanya kadın kolları topluca istifa etti.

Kadın kollarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı Emine Yavuz Gözgeç istifaları henüz kabul etmezken, Mudanya yönetiminden görüşme talebinde bulunduğu konuyu tatlıya bağlamaya çalıştığı öğrenildi.

Haber: BursaHafiza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz