Cuntacı bildiriye muhalefetten tek ses yok!

04 Nisan 2021 Pazar, 11:57
cuntacı emekli amiraller1

Emekli amirallerin milli iradeyi hedef alıp, siyasilere sopa göstermeye kalkışmasına AK Parti, MHP ve BBP’den tepki gelirken muhalefetten ise tek ses çıkmadı.

Deniz Kuvvetleri’nden emekli 103 eski amiral gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve görevdeki bir amiralin cübbe ve takkeli fotoğrafını konu edinerek milli iradeyi tehdit eden ve darbe imaları barındıran bildiri yayınladı.

CUNTACILIĞA ÖZENDİLER! 

Gece yarısı yayınlanan bildiride emekli askerler, Montrö Sözleşmesi’nin tartışmaya açılmasından endişe duyduklarını ifade ettikten sonra geçmişte yayınlanan muhtıralara benzer bir üslupla siyasetçilere ayar vermeye kalkıştı.

HADSİZ BİLDİRİYE MUHALEFETTEN TEPKİ YOK!

Hadsiz bildiriye AK Parti, MHP ve BBP’den tepki gelirken, muhalefetten ise henüz bir tepki mesajı gelmedi. Siyasi iradeyi tehdit eden ve darbe imalarında bulunan emekli amirallere muhalefet partilerinin hala sessiz kalması dikkat çekti…

İşte milli iradeyi hedef alan o skandal bildiri!

SKANDAL DESTEK!

Skandal bildiriyi paylaşan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ”Bir tbp. teğmen olarak altına imzamı atıyorum. 103 amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi.” diyerek darbe heveslilerine destek verdi. Çıray’ın paylaşımı büyük tepki çekti.

İYİ Partili Aytun Çıray’dan skandal bildiriye destek!

KAYNAK: HABER7

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz