Ameliyatlı hastanın çekilen araç feryadı…

15 Şubat 2021 Pazartesi, 11:09
Vatandaş hattı

11 Şubat 2021 Perşembe günü saat 9’da eşimin Boyun fıtığından ameliyat olduktan sonra Bugün kontrolü vardı. Kontrol için gittiğimizde otopark Normalde doluydu. Kanal Caddesi’nin Askeri hastaneden aşağıya inişte sağ tarafta apartmanların olduğu yeri bahçe kısmına tekabül eden noktada araçlar Parklanmış çizgilerin olduğu yerde bizde farklı aracın önüne aracımızı park ettik. Park çizgisinin yarısında aracımız içeride bir kısmıda park yapılmaz çizgisinin üzerinde olduğundan dolayı Hastanede işimiz bittikten sonra aracımızı bulamadık. sadece aracın ön kısma Park yapılmasının önüne tekabül ettiği için Nizami olmadığı gerekçesiyle aracımız çekilmiş. Aracın boyu 4 metre 60 santim. Park yeri çizgileri olan nokta ise 7,5 metre olarak ölçtüm. Benim arkamdaki araç Size göndermiş olduğum gri renkli otomobilin ön kısmına tekabül ediyor. Aynı zamanda aracım çekilirken polis tarafından çekilen fotoğrafta aracın ön kısma Park yapılmaz ın üzerinde gözüküyor.

Büşükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın telefonuna WhatsApp’tan fotoğrafları gönderdiğimizde O da bize araç çekilirken alınmış fotoğrafları bize aktardı. Normalde Park yapılmaz olan.

Apartmanın bahçesine giriş olan daha sonradan kapatılan bir noktaya tekabül ediyor. Tamamen uğradığımız haksızlık aracımız tamamen Park yapılmazların olduğu yere park edilmiş gibi gösterilip aracımız hem Ceza hem de otopark ve çekici ücretine maruz kalaraktan O günkü hastamıza hastaneden çıkarttığımız da ameliyatlı bir şekilde aracın peşinden koştuğumuz mı, maruz kaldığımız haksızlığa mı yanalım.
Bir polis memurunun oradaki çizginin insiyatif dahilinde çekilmesi yan tarafta otoparkta ise şeritlerde dağıtılarak hiçbir problem yokmuş gibisini kaşla göz arasında araçların kaldırılmış olması. Bir AK Partili olarak Yıldırım İlçe teşkilatında çalışarak hem mahalle başkanı olarak hem AK Parti’nin yönetimin yedeklerin de görev alan bir kişi olaraktan partimizin Belediye Başkanlığı süreci içerisinde bile bize dahi acımadan yapılan uygulamalarda vatandaşın hali nice olur. Sur Yapı otoparkında yaşadığımız tartışma trafik denetleme de yaptığımız itirazda çekici bedelinin Büyükşehir tarafından Bursa trafik Vakfı’na aktarıldığını ve bize aynı telefon operatörlerinde yaşadığımız şu tuşa basın bu tuşa basın gibi. Bütün kurumların memurları Vatandaş ne yaparsa yapsın kanun bu ödemek zorundasınız yapmamak zorundasınız gibi çıldıracağımız cevaplarla bizleri başlarından savdılar. Bizde konuya doğru bir şekilde bilgilenip itiraz etmek istiyoruz
Daha önceden sizin Beyazıt Mahalle Muhtarı ile Ayhan Salman’ın bir mevzusu vardı onu gündemimize taşımıştınız bizde hasbelkader bu konuyu size aktarıp bir gündem oluşturmak ve konunun ses getirmesini ümit ediyoruz. Biz vatandaş olarak benim başıma geldi başkasının başına gelmesin diye hep dua ediyoruz. Ben de mağdur olmak istemiyorum günümüzün yandığına mı cebimizde paramız olmadan trafik Vakfı’na verdiğimiz parayamı acıyalım bilemedim. Devletin memuru tuzu kuru, olan gariban vatandaşı oluyor. Sizleri fazla meşgul etmeden atacağım dekontu da sizinle paylaşacağım.


(Halis Temiz)

Vatandaş hattı iletişim
Vatandaş hattı iletişim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz