İnegöl Kestel arası otobüs seferleri şikayeti

04 Şubat 2021 Perşembe, 21:04
bursa hafıza whatsapp-ihbar-hatti-vatandaş hattı

Sayın Bursa Hafıza.

Büşükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Burulaş’ın “İNEGÖL/KESTEL” yani 601 nolu hattan kâr etmesini istemiyor mu? Bursa ve ilçeler arası çalışan tüm özel halk otobüslerinde “Bukart” cihazları takılı, Bukartsız binilmez ve basılan her karttan hiç bir kaçak olmadan Burulaş alması gereken  %… komisyonu alırken, Kestel Bursa, Bursa Kestel arasında her 15 dakika da bir kalkan İnegöl’e ait Özel Otobüs firmalarında 28 kişilik otobüslerde (İnegöl Seyahat ve İnegöl Turizm) (Özelikle mi takılmıyor) neden bukart cihazı takılmıyor? Bunlara neden bukart ile binilmiyor? Gemlik, Orhangazi, İznik, Kemalpaşa, Karacabey, İlçelerine gidiş geliş yapan toplu taşıma araçlarında bukart cihazlar mecburen takılıyken İnegöl araçlarında neden takılı değil? Neden bukart ile binilmiyor? İnegöl ve Kestel’e neden sadece sabah bir akşam bir karşılıklı gidiş geliş var. Neden her ilçelere olduğu gibi özellikle sabah 07.40- 08.30-09.30-10.00-11.00- 14-15-16-17 saatlerinde 601 nolu hat yolcu taşıma yapmıyor? Yolcu mu yok? (Dolu) Yoksa İnegöl seyahat ve İnegöl turizm firmalarının yolcuları 601 nolu hatta binmesin diye mi? Kamunun para kazanmaması için mi, 601 nolu hat “yok demesinler diye mi konuldu?”

Yolcu mu? 15 dakika da 28 kişilik otobüs tıka basa doluyor. Bu soruları Burulaş Genel Müdürü Kürşat Çapar ve Alinur Aktaş’a sorunuz. Zor sorular çok zor.

(Kestel Sakinleri)

Bursalılar tarafından ‘vatandaş hattı’na gelen şikayetler, sorunlar, çözüm istekleri.

MAİL: bursahafiza@gmail.com

WhatSapp hattı: 0532 453 74 20

Şikayetleriniz sadece yazılı kabul edilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz