Alinur Aktaş ŞOK etti! Davut Gürkan’ın önündeki seçenek; doğru ve yanlış kapı!

31 Ocak 2021 Pazar, 10:07
Alinur Aktaş ŞOK etti! Davut Gürkan’ın önündeki seçenek; doğru ve yanlış kapı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ne demişti; herkesi şok edeceğim!

Ve başkan sözünde durdu herkesi şok üstüne şok etti.

Yunuseli’de yeşil katliamına adım adım…
Şehir ile ovanın ciğerlerine beton doldurmak için Bursalıların rızasını almadan bölgeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devretti.

Küçük bir kısmı da göz boyamak adına Sözde millet bahçesi yapımı için ayrıldı.

Yani ortada müthiş bir kaymaklı rant var ve bu rantın vazgeçilmezi imara açılıp yeni konutlar için betonlaşma Star’tı vermek.

Başkan Alinur Aktaş’a Bursa trafiğini çözmek, yarım kalan tramvay hattını devreye sokmak yerine rant kokusu gelen bölgeye önceliği vermek daha cazip geldi.

Bu da şehre hizmet etmek bir yana trafiğin iyice Arap saçına dönmesi için elinden geleni ardına koymadığı anlamına geliyor.

Ne yazıkki, Sayın başkan yeniden başkan olamayacağını bildiği için gider ayak Bursalılara hizmeti değil de gözünü karartıp rantsal operasyonlara girişerek partisinin frenini boşaltmayı seçmiş, 2023’e Bursa’da uçuruma doğru hızla yol alması için elinden geleni ardına koymamış tır.

Bu kafayla daha da yapacakları geride gibi görünüyor.

Konu mühim..!

Önümüzdeki günlerde sokaktaki vatandaşın görüşleri eşliğinde aciliyet ve öncelik sırasına göre bu zamana kadar yapılması gereken ama yapılmayanlar, yapılmaması gereken ama rant uğruna öncelik sırasına alınanlar, vaat edilen trafik çözümü ile alakalı çivi çakmayanlar, hizmeti sadece her belediyenin rutinleri arasında yer alan basit çerçöp işleriyle uğraşmayı sananlar, bununla birlikte İznik Derbent te kendine yakın isimlere özel imar çıkaranlar ve kapısına kadar özel yol açıp mıcır hizmeti götürenler, kaçakla mücadele ediyorum diye bir yandan Nilüfer’de muhalif partili olanların konutunu yıkarken diğer yanda İznik gölü çevresinde basında çıkmasına rağmen kaçağa göz yumanlar, adaleti sadece kendine yontanlardan tutunda BUSKİ de yaşanan rezalet te ikinci perde ve bununla alakalı Başkan Alinur Aktaş’ın neden sus pus kesildiğinde dair daha birçok örneği derinlemesine ele alıp Bursa kamuoyunun bilgisine sunacağız.

Nihayetinde öyle görünüyor ki, Sayın başkanı bu millet asla unutmayacak..!

Bu arada yarın yapılacak AK Parti Bursa İl kongresinde yeni yönetim için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz.

Bilindiği üzere Bursa koordinatörü Muhammet Balta’nın karıştırıcı görevini üstlendiği Bursa AK Parti teşkilatlarında ki hızını alamamış olması fotoğraf karelerine yansıdı.

Umarım Yeni dönemde yeni başarısızlıklara kapı aralayan bir yönetim oluşmaz, oluşturulmaz.

Eğer Sayın Başkan Davut Gürkan bu ince ayrıntıyı görebiliyor ve bu milvalde değerlendirme yapabiliyorsa başarıya açılacak kapıların önündeki engelleri kaldırır, başarısızlığa gidecek kapıları da kapatır veya kapatması gerekir diye düşünüyorum.

İşte bu ince ayrıntıyı fark edebilirse hem partisi’nin içine düştüğü (Kara) tablodan çıkarıp başarıya yelken açtırır, hem de adını her halükarda kendi hanesine ve Bursa tarihine unutulmayacak harflerle gururla yazdırır, ya da bazıları gibi kötü anılarla anılıp silinip gider.

Umarım bu işin ciddiyetini ne olduğunu düşünce olarak kavrar.

Yarın yapılacak kongre’de açıklanacak liste işin rengini ortaya koyacaktır.

Biz de hep birlikte parti içi yansımalarıyla birlikte değerlendirme mizi yaparız.


.


alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz