WhatsApp’tan yeni özellik

06 Kasım 2020 Cuma, 00:17
WhatsApp

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle birlikte kaybolan mesaj özelliği uygulamaya getiriliyor. Kaybolan mesaj olarak isimlendirilen özellik sayesinde gönderilen mesajlar 7 gün sonra otomatik silinebilecek.

WhatsApp’a yeni bir özellik geliyor. Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalara göre bu özellik, “Kaybolan Mesajlar” olarak isimlendiriliyor. Özellik, farklı uygulamalardan alıştığımız kaybolan mesaj/medya özelliğinden biraz daha farklı çalışıyor.

Aslına bakacak olursak “kaybolan gönderiler”, ilk olarak Snapchat’le hayatımıza girdi. Platformun popülerleşmesi üzerine harekete geçen Facebook, kendi hizmetlerinde de bu tür özellikler sundu. Bugün WhatsApp, Facebook ve Instagram’da kullanılabilen hikaye özelliği, bunun en net örneği. WhatsApp’ın kaybolan mesajlar özelliği ise doğrudan sohbet içeriğine odaklanıyor. Bu sayede kullanıcılar, mesajlarını tek tek silmek durumunda kalmıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz